BloggChick Bommels - Zaankanter van het jaar

Ik kan mij zo voorstellen dat het Tuigvloggertje Ismail uit Zaandam met een stijf piemeltje loopt. Hij heeft wederom de voorpagina's van het land gehaald. Dit keer hoefde die hufter er zelf niets voor te doen, het NH-Dagblad deed een verkiezing uitschrijven. De 'Zaankanter van het jaar!' Lief, helemaal als je bedenkt dat er dagelijks vele mensen in stilte heroïsch werk verrichten. Tuigvlogger Ismail Ilgun heeft niets anders gedaan dan ons een zwoele en verwarde nazomer te geven. Iets met beroemd worden door je te gedragen als een klootzak.

Het gehele volk viel over de verkiezing en deze werd afgelast! Vreemd, want men had ook gewoon meneer de Hufter eruit kunnen bonjouren. Typisch geval van een noodlijdende krant die aandacht nodig had! Want de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik nog nooit enig interesse heb gehad in het NH gebeuren! Ik bekijk regelmatig, de Amsterdamse televisiezender AT5. maar ook deze toont alleen nog nutteloze massahysterie. Zo werd ik van de week er op attent gemaakt dat Katja Slettebak Schuurmans zich steeds minder vrolijk voelt in Amsterdam, en dat een ander sterretje een keer bespuugd is door een toerist. Ik was gechoqueerd, voelde de pijn en het verdriet van deze twee pittige dames. Zij die zich gelukkig kunnen terug trekken in hun Amsterdamse villa, waar de boodschapjes en de boel gedweild klaar staat! Want laten wij eerlijk zijn, de dames Verbaan en Schuurmans hebben het zwaar! Net als de kindjes in Aleppo en de alleenstaande huishoudster kreunen en puffen zij zich door het bestaan heen.

Ik begrijp dat het een smerig gebeuren is, zo'n dikke fluim van een toerist op je kop! Maar om daar nou een krantenstukje aan te wijden? Het gebrek aan nieuws en ellende, of gewoon het kleine groepje bekend en beroemd aandacht willen geven omdat wij nou eenmaal geen heldinnen als Meryl Streep bezitten?

Streep zette met een paar woorden bij de Golden Globes de gehele Trump-kermis in een keer voor lul! Nog geen 24uur later benoemde diezelfde zielenpoot Trump zijn schoonzoon als belangrijke daviseur, en tweette meneer er wéér een kleuter-reactie uit!

Is het een idee om alle klootzakken en klootzakkeressen de mond te snoeren? De Zaans-Turkse hufter samen met Verbaan en Schuurmans een enkeltje Amerika te geven? Kijken of zij daar ook zoveel aandacht krijgen? Denk het niet! Over een paar dagen zal daar hét grootste aandachtsorgel ter wereld plaats gaan nemen in het Witte Huis.  En hij duldt geen ander, noch staat hij zijn plek af aan geile zeep-sterretjes of vloggers.

Zaankanter van het jaar? De mensen die elke dag weer het lef hadden om bij de plaatselijke buurtsuper hun voedsel te kopen! Zij moesten eerst stil zwijgend en angstig door een muur van uitkeringstrekkers-zonnebril-hufters! Zij zijn de helden, echte ware Helden!