Paco Painter - Nieuws en achterklap

O my God!!! Trump is weer in opspraak. Jaren geleden deed tegenover een TV-journalist zijn schaamteloze grab- em- by -the- pussy uitspraak, waarmee hij bedoelde dat het zijn gewoonte is om iedere vrouw die hij tegenkomt direct bij de intieme delen te pakken. Volgens zijn vrouw is het gewoon een jeugdzonde. Ieder joch van zestig doet wel eens domme dingen. Daar word je een grote jongen van.

Maar natuurlijk! Iedere vrouw begrijpt dat . Vooral in Amerika zal hem dit veel vrouwelijke stemmen extra opleveren. Steeds meer van zijn partijgenoten laten hem overigens  vallen omdat onlangs al zijn tweets uitlekten, maar dat terzijde.

In Almelo blijft kunstgras gewoon op de menu’s staan. Topkok van der Constantlam: “Je kunt alles wel kankerverwekkend noemen.: De plaatselijke snackbar verkoopt nog steeds asbest uit de muur.

“Hitte drijft wielrensters tot wanhoop  en woede: het slaat nergens op!”, kopte de krant vanmorgen:

De vrees voor de extreem warme omstandigheden bij de WK wielrennen in Qatar blijkt gegrond. Anouska Koster werd vandaag tijdens de race bevangen door de hitte en kwam hard ten val. Ook de Duitse Mieke Kröger was helemaal van de kaart. Kosters ploeggenoot Roxane Knetemann van Rabo-Liv was bijzonder boos. "De UCI heeft hier echt niet over nagedacht. Het slaat nergens op!"

"De hitte, het is gewoon niet te doen en zeker niet in een  tijdrit. Het is net een sauna", foeterde ze na afloop van de ploegentijdrit tegen NOS-verslaggever Steven Dalebout. De thermometer in Qatar wees op dat moment 38 graden aan. “Jeetje hee!,” was de reactie van de UCI (een of ander onwelriekend vaag clubje die dit allemaal organiseert)  “Wat een mietinnetjes, die wielerdames. Iedereen weet dat sporten bij 38 graden hartstikke gezond is. En hee! Wij van de UCI verdienen hier wel even een Godskapitaal aan, ja!”  

Het is dé hype van het moment: “eten aan tafel”.  Steeds meer mensen hebben het eten aan tafel al ontdekt en zijn bereid er diep voor in de portemonnee te tasten. Overal in het land zijn eten en tafels niet aan te slepen. Claudia Zweverik eet sinds een paar maanden aan tafel. “Het is eigenlijk een heel simpel idee: een tafel, een bord, een vork en een mes en daar ga je dan. Eten aan tafel is voor mij vooral een manier om iets van mezelf kwijt te kunnen. Om tot mezelf te komen. Ik reis, door het eten aan tafel, als het ware naar mijn kern. En alles zonder fluoride he! Want anders beschadigt mijn pijnappelklier. Bovendien eet bijna iedereen in mijn omgeving aan tafel. Als je niet aan tafel eet tegenwoordig, word je toch een beetje raar aangekeken.” Toch is niet iedereen even enthousiast over de hype. Karel Blok op de Fluit denkt niet dat eten aan tafel perse een blijvertje is. “Dit waait allemaal wel over. Je zal het zien, over een paar jaar eten wij weer allemaal uit het vuistje of met het bord op schoot...”