BloggChick Bommels - Cockpitseks bij Transavia

Er kan nog geen gratis glas water vanaf, de stoelen zijn klein en de beenruimte is alleen geschikt voor een ieder die onder de 140 cm blijft. De kosten van het ticket plus de bagage zijn zó belachelijk hoog dat men weigert om nóg meer dan een bikini mee te nemen! Dan maar naakt langs de Spaanse Costa, maar meer dan handbagage kan er gewoon niet meer vanaf!

Transavia, wie heeft er niet mee gevlogen? En helemaal nu bekend is geworden dat er regelmatig tijdens de vlucht uitgebreid wordt gepenetreerd, zodat de 'cockpit' zijn naam eer aan doet. En de definitie van de 'zwarte doos' ineens een hele andere betekenis krijgt. Dat de stewardessen en de rest van de bemanning zich regelmatig in wilde orgies bevinden is niets nieuws. In het pittoreske Amstelveen staan de torenflats waar deze crew leden regelmatig overnachten te schudden op hun fundering!

Nu er een rel dreigt te ontstaan, omdat een boze echtgenoot achter de geile escapades van zijn vrouw is gekomen, wil Transavia deze meneer het zwijgen opleggen met een flinke som geld. Ons geld! Hét geld waar wij van mogen meereizen, zonder ook maar iets aan knabbels of versnapering te krijgen. Onder het mom van “de brandstofprijzen zijn zo hoog”  betaalt het gewone volk zich blut om twee weken te genieten.

Dit soort walgelijkheden gebeurt niet alleen aan boord van onze vliegmaatschappijen, overal ter wereld vergrijpen de crew leden zich aan elkaar.

Ik vraag mij werkelijk af, hoeveel rechtszaken en doofpotaffaires er al zijn afgekocht, Hoe vaak is er al achter de schermen geprocedeerd tegen kwaaie echtgenotes? Is het een idee om de dreigementen van deze boze meneer gewoon wél openbaar te maken? Dat wij, het klootjesvolk, weten wanneer er op de automatische piloot wordt gevlogen? Omdat de échte piloot even gepijpt wordt en zijn stuurknuppel uit de broek heeft hangen, en zijn assistent de vingers in een stewardess propt. Fijn om te weten dat diezelfde lieverd daarna mijn zakje noedels open maakt. Fijn om te weten dat haar glimmende lippen en blozende wangen niet komen door de grote vlieghoogte, maar van een net afgewerkte piloot.

Grab them by the Pussy 2.0  Deze slogan kan in elke doelgroep gebruikt worden!

Wat maakt dat de eierstokken gaan klapperen, de vagina gaat jeuken, terwijl je aan het werk bent? Zelf heb ik ooit eens op een vlucht van Barcelona mee gemaakt dat een lieve stewardess mij een briefje gaf, wat ik weer aan mijn buurman moest doorgeven. Op het briefje stond een telefoonnummer en een tekst: :Wil je een keer afspreken?” Wij hebben vrolijk gelachen…. Helemaal toen de buurman aangaf geen interesse te hebben! En wij allemaal wisten dat de vlucht nog een goede twee uur zou duren….

In deze tijd, waarin de vliegtuigen met bosjes naar beneden worden geknald, van de radar verdwijnen, moet juist het personeel de spanning wegnemen. Moeten zij hét voorbeeld van rust en kalmte zijn. En doen waar zij betaald voor worden. Niemand zit te wachten op een afgeneukte stewardess of op een geile piloot. En mochten zij dan echt zo nodig elkaar bekoren? Wacht dan even tot wij allemaal veilig op de plaats van bestemming zijn! Volgens mij neukt dat heen heel stuk fijner?