Driek Oplopers - Fatma Betül Sayan Kaya en haar geitenneuker Erdogan

Wanneer de openlijke Hitler-fan Erdogan onze premier en zijn kabinet uitmaakt voor fascistisch overblijfsel van het nazisme, dan wens ik dat niet te accepteren. Niet van Erdogan en niet van welke andere Turk dan ook.

Ingewikkelder is het niet. Niet de neofascist Erdogan is hier de baas, maar onze regering. En dat onze regering de Turkse minister van Buitenlandse Zaken, die van plan was om de in Nederland verblijvende mensen met Turkse ouders of grootouders onder druk te zetten,  de toegang weigerde: prima zaak. Niet in de laatste plaats omdat Turkije ook ons Kamerlid Wilders (wat je ook van hem moge vinden) de toegang weigerde. En natuurlijk, Geertje is een regelrechte mafkees, maar hij is nog niet half zo gek als meneer Erdogan en zijn tot familieminister gepromoveerde neukertje.

Turkije. U weet wel, dat land waar toeristes bij Antalya worden verkracht en vermoord. Dat land dat beruchte vrouwenhandelaars, -uitbuiters en -mishandelaars niet uitlevert. Dat land waar je in smerige hotelletjes wordt vergiftigd met beroerd vreten. Het land waar het volk massaal stemt op een soort Hitler 2.0.

Als een dief in de nacht reed de Turkse minister van Familiezaken Fatma Betül Sayan Kaya, gisteren aan het begin van de avond stiekem met een stel als “beveiliger” vermomde gangsters vanaf de Duitse grens naar Rotterdam. En dat terwijl de Turkse consul-generaal met een stalen smoelwerk aan de Rotterdamse burgemeester beloofde dat er niemand meer naar zijn consulaat zou komen. Terwijl de consul-generaal wel degelijk op de hoogte was van de komst van de minister. Kijk, dan ben je geen diplomaat, maar een kinderachtige kleuter.

Maar goed, een gehoofddoekte hysterische hoer van Allah verscheen in Rotterdam Daar stond ze dan, Fatma Betül Sayan Kaya, met haar gangsters in een stel auto’s in een achterafstraatje bij het Turkse consulaat. Op zich niet onlogisch. Het is immers algemeen bekend dat de meeste straatprostitutie plaatsvindt in straatjes achteraf, nooit midden op de Coolsingel. Fatma Betül Sayan Kaya, de hoer van Allah, de hoer van Erdogan. Een soort van Eva Braun anno 2017. Het neukertje van De Grote Leider.

Kan niks. Weet niks. Wil niks. Dus werd Fatma Betül Sayan Kaya op het schild gehesen als Minister Van Familiezaken. Haar departement kent de volgende afdelingen:

Secretariaat ter bevordering van verkrachting binnen het huwelijk

Secretariaat ter bevordering van geweld tegen echtgenotes

Secretariaat ter bevordering van kindermisbruik

Secretariaat ter bevordering van uithuwelijking

Secretariaat ter bevordering van inteelt

Secretariaat ter bevordering van moord uit eerwraak

Daar stond ze dan, viswijf Fatma Betül Sayan Kaya,  die tekeer ging als een wilde, toen ze later gisteravond in een andere auto werd gezet om terecht weer ons land te worden uitgeflikkerd. Een idioot, namens een bewind dat het schenden van  mensenrechten en van vrije meningsuiting als modus operandi heeft, die hier een grote smoel durft op te zetten over diplomatieke rechten. Hou toch op!

Snikkend zat Fatma Betül Sayan Kaya vandaag in het vliegtuig van Keulen naar Ankara. Om haar beklag te doen bij meneer Erdogan. Dat het heel gemeen was, dat Nederland haar niet haar stiekeme gang had laten gaan. Als klein gebaar van troost stopte de Grote Leider zijn microgenitale geslacht in het pruilmondje van zijn familieminister. Weer eens wat anders dan een geit.

Intussen is het onrustig in de Nederlandse straten. Bijstandsgerechtigden van Turkse komaf hinderen het openbare leven in Amsterdam met allerlei demonstraties en opstootjes. Daarbij wordt keer op keer het symbool van de Grijze Wolven getoond, en trots met Turkse vlaggen gezwaaid. Dat gewapper met die Turkse vlaggen is wat mij betreft prima als Galataseray weer een match heeft gewonnen, maar in deze tijden is dat vlagvertoon een regelrechte provocatie.

Ik schoot in de lach toen ik een stukje van een redevoering van meneer Erdogan zag en hoorde. Een blunder die echt beeldschoon is door zijn domheid. Erdogan vindt het een schande dat de Nederlandse politie zijn Turkse staatsburgers had benaderd met paarden en honden. Tsja. Logisch. Een Turk heeft, naar goed Islamitisch gebruik,  nog altijd liever een geit.


Maar hoe dan ook: de Turkse consul-generaal, die zich al eerder onmogelijk maakte door een kliklijn te organiseren, waar NSB-Turken kritische landgenoten konden aangeven, moet na zijn gelieg van gisteren uiteraard als ongewenst vreemdeling het land uit worden gezet. En al die Turken die nu boos zijn omdat afgevaardigden van hun dictator hier niet welkom zijn: inpakken en wegwezen. Vrijwillig? Nee. Gedwongen. De groeten.