BlogChick Bommels - Jezus zonder incidenten aan het kruis

Meestal erger ik mijn haren grijs aan al het reclamegeweld! Maar die van Bristol, met de uber grappige Vlaamse commedian is hilarische! Ik kan door de 'zwarte humor' heen prikken en lach mij de zuurgraad mijn genitaliën twee graden omhoog! Wat een leuke manier om de zure aan vaginisme lijdende vrouwtjes op de kast te krijgen! Philippe Geubels, de lieverd legt zéér droog en monotoon uit dat het 20% minder loon probleem voor de vrouw in een klap is opgelost …. Gewoon 20% korting op aankoop geven én de zeik mevrouwtjes moeten hun kop dicht houden! Net als de Old Spice reclame, met de knappe neger op een paard, kan ik hier om gieren ….

Nu heb ik sowieso een zwak voor de mannelijke humoristen, véél leuker dan het geblaat van een roedel dames die waarvan de geslachtsdelen bepalen wat wél óf niet grappig is.

Of het eerlijk is? Nee, de banenmarkt is nóg steeds ondergedompeld in het ranzige badwater van mannen in driedelig pak. Dat de vrouw óók hard werkt, is geen taboe, men draait even hard mee in de mallemolen van de arbeidsmarkt. Maar om nou kwaad te worden op een reclamespotje? Dat maakt de vrouw wéér vrouw! Dat eeuwige gezeur over ongelijkheid en achtergesteld worden, doe er dan iets aan in plaats van je af te reageren op vijftien seconde humor?

De man en vrouw zijn gewoon verschillend, ,kijk maar naar de ellende die zich gisterenavond bij een potje voetbal afspeelde. In het mooie stadion van Lyon in Frankrijk relden de heren zich voor eeuwig beroemd. Doet Donald Trump wéér een achterlijke belofte breken, de schat gaat géén muur bouwen maar gooit wél, tegen zijn belofte in, bommen op Syrië. Mannen zijn gewoon een beetje maf! Zij willen door gebrek aan grot en knuppel, toch de testosteron door hun lijf heen laten gieren. Misschien moeten wij dames eens stoppen met het mee willen doen in de mannenwereld?

Niet dat het fornuis, de dweil en de stofzuiger weer prioriteit nummer een moeten worden! Maar niet alles willen wat een man van nature al kan! Achter elke uitzending zit een analyse, zó bracht Jezus gisteren een bezoek aan Leeuwarden! In het kader van de multiculturele samenleving was Jezus dit keer een grote knappe kale neger! Niets mis mee, alleen klopt het sprookje dan niet meer! Heb zelf niet gekeken want ondanks mij geïndoctrineerde brein, mijn aandrang om te geloven in hét sprookje waar al miljoenen doden voor zijn gevallen, is mijn geloof in de rood witte clubkleuren van mijn clubje Ajax nóg steeds het belangrijkste!

De krantenkoppen blèren dat 'The Passion' zonder enige incidenten is verlopen… Vreemd! Dan heeft men het hele verhaal niet goed begrepen?! Want als er iemand ná valse beschuldiging aan een kruis wordt vastgenageld, noem ik dat niet geheel vlekkeloos… Of begrijp ik het weer eens helemaal verkeerd? En bedoelt men dat er geen vrouwen zijn beledigd, geen mensen zijn neer getrapt beroofd of verkracht?

Kortom het was een lekker avondje, jammer dat Jezus het niet op deze manier heeft ervaren! Maar er moet iemand zich opofferen voor een betere wereld… Best grappig dat het altijd mannen zijn! 'Máár dáár hoor je de vrouw dan weer niet over…