Driek Oplopers - De vrienden van DENK

Natuurlijk. Een minderheidsgroep mag je niet zomaar discrimineren. Er zijn betere oplossingen dan discriminatie. Een minderheidsgroepering moet je gewoon uitroeien. Dat hebben de grapjassen van DENK geleerd van hun Turkse geestverwanten. Armeniërs? Afslachten. Uitmoorden. Dat is geen genocide, maar een methode om discriminatie tegen te gaan. Want wat er niet is, kun je ook niet achterstellen. Dat 99% van de naties de Armeense genocide als zodanig wél erkent, is iets dat door DENK! Aan de kaak wordt gesteld. Immers, “niet alle landen erkennen de Armeense Genocide”. Klopt. Want Turkije ontkent die genocide. Als een jochie dat met zijn vingers in de koektrommel en met kruimels rond zijn mond beweert dat ‘ie echt geen koekjes heeft gejat.

Maar het is natuurlijk om je te bescheuren. DENK wil, zo staat in hun vandaag gepresenteerde verkiezingsprogramma,  een anti-discriminatiepolitie.  Want het ís natuurlijk ook een schandaal dat de uitbater van een uitgaansgelegenheid waar keer op keer de sfeer verpest wordt door Marokkaanse knullen die intimidatie en seksisme tot hun handelsmerk hebben verheven, die etters liever buiten de deur houdt. Discriminatie. Hou toch op!

Maar goed, ik weet nog wel wat fijne anti-discriminatiemaatregelen. Marokkaanse en Turkse jongens maken voortaan ook Islamtische meisjes uit voor hoertje en sletje. In de tram staan ze voortaan niet alleen op voor Islamitische vrouwen, maar ook voor blanke vijftigplussers. Net als de autochtone scholieren, komen de zwartjes en bruintjes voortaan ook op tijd op hun school of stageplek aan, in plaats van op het tijdstip dat het gevolg is van wanneer het ze behaagt om hun luie reet uit bed te komen. Op sommige ROC’s zijn zelfs docenten aan het werk om ze uit te leggen dat je echt op je werk moet verschijnen op het tijdstip dat je met je baas hebt afgesproken. Net zoals blanke scholieren doen. Einde discriminatie.

En inderdaad, het is pure discriminatie dat veel meer allochtonen dan autochtonen in de bijstand lopen. Daar maken we dus een einde aan. Om deze schandelijke discriminatie tegen te gaan, zal van de allochtonen die het langste in een uitkering zitten, deze worden afgenomen tot hetzelfde percentage uitkeringstrekkers is bereikt, als binnen de autochtone bevolking het geval is.

Want  discriminatie is niet eerlijk. Dan ben ik trouwens wel benieuwd naar wat DENK Vindt van het feit dat het aantal dodelijke slachtoffers door allochtoon vuurwapengeweld een veelvoud is van het aantal discriminatiedoden. En dat de Belastingdienst verwoed jacht maakt op zwartwerkers, zegt natuurlijk niets over de huidskleur van koppelbazen en schimmige horeca-ondernemers.

En, even in de marge, het is mij een raadsel waarom televisieprogramma’s die zichzelf serieus nemen, sowieso aandacht besteden aan dit zootje ongeregeld. Boegbeeld Sylvana Simons ging vorige week bij Pauw nog de mist in met een liegverhaaltje over Donald Trump. Ze “had met eigen ogen de bewegende beelden gezien”. Jeroen Pauw kon niets anders, dan aan het eind van de uitzending bekendmaken dat de bijdrage van beroepsnegerin Simons een hoax was en dat de bewegende beelden niet eens bestonden. Niet wetende dat de microfoons nog niet waren uitgezet, beet Simons Pauw vervolgens toe “Nou, vond je dát nou een gezellig einde?” Dus een leugen ontmaskeren mag niet van Sylvana omdat dat niet gezellig is? Sodemieter toch op.

Volgens mij viel het met het wij/zij-denken in ons land de laatste jaren wel mee, ondanks alle moslim-terreur en Marokkanenhinder. Maar dat wij/zij-denken is door de racistische halvegaren van DENK! nieuw leven ingeblazen, en niet zo’n beetje ook! Want iedere autochtone Nederlander is per definitie in aanleg een smerige racist. Dat u dat even weet. Diep van binnen heb ik het wel te doen met al die zwartjes, bruintjes en spleetogen. Want zeg nou zelf: met vrienden als DENK heb je geen vijanden meer nodig…