BlogChick Bommels - Trap Fawaz Jneid eruit!

"Haatsjeik krijgt gebiedsverbod, "las ik. Een mooi begin, maar is het niet beter deze haatmeneer geheel van Nederlands grondgebied te verwijderen? Samen met de rest van dat zooitje, dat zich dagelijks doet uitlaat over ons "bedorven westerlingen"?

De haatsjeik heeft al té vaak met z'n geile bakkes een podium gekregen, zó is hij in het verleden regelmatig bij bekende sensatieprogramma's aangeschoven. Pauw heeft ooit eens een poging tot interview gedaan, de haatlieverd sprak ineens géén Nederlands meer, dus er moest worden getolkt! De schat doet weigeren wanneer er een 'vrouw' aan tafel zit! Ik begrijp hem een klein beetje, dames die de confrontatie aan durven gaan met dit soort middeleeuwse mafklappers zijn intelligent, goed gebekt en zéér goed op de hoogte van de smerige gedachtegang van dit soort monsters. Zou zelf ook bang worden als ik door een dame van mijn zelfgebouwde voetstuk af kan vallen.

De haatsjeik opende zo'n zes weken geleden een illegale Moskee in een buurt waar men nóg wél in zijn sprookjes gelooft! Zou het persoonlijk stoerder hebben gevonden als de lieverd zijn haatpreken ergens in het Gooise landschap had gesproken! Lijkt mij een heerlijk tafereel, allemaal Gooise kakkers in dikke BMW's hun nageslacht zien veranderen in bebaarde Jihadgangers. Denk dat de hete aardappel in hun keeltje, plotsklaps doorgeslikt zal worden!

Natuurlijk doen de geloofsheren alleen preken in buurten waar hun stem nog in gewillige oortjes verdwijnt. Zo staan er altijd kerken in hoerenbuurten, doet de heilige aan detox en afkick, en gaan de imam's alleen de straat op waar men ze vereert en herkent. Stiekem kleine zieltjes ervan overtuigen dat de weg naar het eeuwige paradijs alleen behaald kan worden als er dood en verderf bij komt...

Als gelovig meisje doe ik niet aan verering, al heb ik een zwak voor de Moeder van Jezus én zijn ex-prostituee BFF Maria Magdalena! Power vrouwen, die ondanks hun gebrek aan kennis en grote mond een leuk bijrolletje in de Bijbel kregen! Daarbij is zwanger worden zonder neuken én er al eeuwenlang mee weg komen, een knap staaltje van jokkebrokken! Ook deed Jezus zover ik weet niet aan pedofilie, rommelde hij niet stiekem met minderjarige genitaliën. Iets wat zijn volgers overigens wél deden, en wat decennia lang werd weggepoetst met de Roomse mantel der liefde. In elk geloof grijpt men de macht aan om zich seksueel eens lekker uit te leven, zo mag de Imam er meerdere vrouwen op na houden en wordt er soepel omgegaan met het leeftijdverschil. Springt de Jood zich een hernia op de bruiloft waar íédereen met een piemeltje vrolijk mag zijn, behalve de bruid. Is de sexrabbijn die zelfs in ons land de vrijheid van verkrachten kreeg, eindelijk opgepakt. Zelfs het boeddhisme is niet meer vrij van blaam, daar werd afgelopen week een Boeddistische machthebber uit zijn functie gezet omdat hij zijn lid in meerdere dames had gepropt, zonder toestemming, anders is het niet erg.

Wat heeft het Geloof tóch met sex? Is het een idee om al deze heren toestemming te geven openlijk en vrij zich helemaal scheel te neuken? Dat zij ná hun geloofswerk lekker een uurtje aan hun pik mogen trekken zonder dat hun God daar kwaad om wordt? Maar vooral openheid in preek en dienst, geen gesloten deuren en haatdragende taal.

Geef de Haatsjeik een enkeltje richting Syrië, laat ze daar maar naar zijn gewauwel luisteren! En als men tóch bezig is met selecteren en elimineren, de rest van het extreem diep gelovige volk kan ook wel een opknapbeurt gebruiken! Lijkt mij leuk als er een vrolijke RTL nicht in de Biblebelt eens orde op zaken gaat stellen. Want ook daar kan men een goede scheer- en knipbeurt gebruiken... Zoveel haar en ongeschoren genitaliën daar schrikt zelfs een Grizzlybeer van! Daarbij heeft dit volk een inhaalslag te maken, al dat bidden is niet goed voor de economie!

Ik geloof, maar vooral in de mensheid, want al die sprookjesboeken brengen niets anders dan haat en aandachtsgeile meneertjes! En steeds vaker hoop ik dat de Da Vinci Code op waarheid berust...