Moslimama - Haagse hoer van Allah

10.000 euro. Want het is zo vervelend voor je dochtertje dat ze zich iedere schooldag afvraagt “waarom sta ik niet op de klassenfoto?”, jammerde een andere moslimama dan ikzelf in de rechtbank. Haar advocaat Laura Zuydgeest spreekt van “een schoolvoorbeeld van discriminatie om de klassenfoto te laten maken op een islamitische feestdag”. Ik schaam mij een beetje voor de onzin die wordt uitgekraamd door de mensen die dezelfde roots als ik hebben. Want het kind zit op een openbare school. Wanneer rekening gehouden moet worden met islamitische feestdagen, zoals in dit geval het offerfeest, stuur je je kind gewoon naar een islamitische school. Natuurlijk, dat leidt tot volstrekte kansloosheid van je kind wegens het beroerde onderwijs dat daar wordt geboden, maar het kan je keuze zijn. Je vrije keuze.

Maar echt. Beweren dat het discriminatie is wanneer de nadrukkelijk seculiere school Mari Montessorischool in Den Haag de fotograaf laat komen op een dag dat jij met je minderheidsgodsdienst toevallig een bijzondere dag hebt, dat is natuurlijk echt klinkklare onzin.  Onzin waarmee mijn moslimzusters de moslimgemeenschap voor de zoveelste keer te kakken zetten. Een beetje vergelijkbaar met het gejammer dat de islamitische burgers in ons land net zo verschrikkelijk worden behandeld als de Joden destijds.

De moeder in kwestie heeft haar kinderen inmiddels overgedaan naar een islamitische school. En geen ontbrekende kindertjes op de klassenfoto’s: op die school worden namelijk helemáál geen klassenfoto’s gemaakt. Hahaha, dat is ook een oplossing natuurlijk. En de moeder in kwestie vindt haar eis van 10.000 euro alleszins redelijk. “Omdat de school dan zijn lesje wel zal leren”.

Dat is natuurlijk een regelrechte giller. Dat volkomen altruïstische Argument Ter Verbetering Van De Wereld zou opgaan wanneer die moeder dat geld zou schenken aan een of ander goed doel. Maar daar horen wij haar niet over. Daarom is zij, net als velen van haar en mijn zusters, een vieze profiterende op geld beluste hoer van Allah.

Naschrift
Op 10 juli 2017 veroordeelde de rechter de school tot het betalen van € 500 aan de moeder. De rechter  oordeelde dat er sprake was van discriminatie, maar vond de eis van € 10.000 niet realistisch. Of de school tegen het vonnis in beroep gaat, is nog niet bekend.
 Uitspraak