BlogChick Bommels - Vrijheid misbruikt

Hóé ziek moet je zijn om in een ziekenhuis te stelen? In tegenstelling tot de kankerpatiënten is het brein van deze klootzak zonder tumoren al in en in verrot. Begin april werd er uit het Antoni van Leeuwenhoek kankerinstituut een vaste computer ontvreemd. Sowieso is een 'vaste computer' zó 2003, en wordt dit soort alleen nog gebruikt door bedrijf en zaak. Dat er waardevolle levens- informatie in opgeslagen ligt, interesseert dit soort dieventuig géén moer. Ik heb überhaupt de bedoeling van stelen nooit begrepen! Zo heb ik in mijn leven heus wel eens iets gejat, ben er niet extreem trots op maar geef de schuld aan de jeugdig en baldadigheid.

Gisteren was een vreemde dag, zo klom er een meneer over een hekje van het leeuwenverblijf in Artis. Sloeg de vlam in de politieagent in Parijs, en werd de grafsteen van koningin Sisi verplaatst.

Dagelijks vraag ik mij al schrijvende af wat er toch in het menselijk brein is gebeurd, zet ik vraagtekens bij het leven en huiver ik over de verharding die zichtbaar de zielen overneemt. Ik kan zó extreem weinig met deze informatie, bedenk dat er maar een oplossing is… Het keihard aanpakken van de daders. Hoelang willen de politieke kopstukken nog aan de formatie krabbelen? Neem plaats in die ministerszetels en ga Godverdomme eens aan het werk. Verzin straffen die verbleken bij de martelpraktijken uit de middeleeuwen, smijt de hufters in de kerker en gooi de sleutel in de plomp! Stop met kissebissen over wie er naast wie mag zitten.

Van Amerikaanse meisjes die per vliegtuig en zónder enige begeleiding richting andere helft aardbol kunnen reizen, over loverboys en dealers die de schoolpleinen afstruinen op zoek naar verlegen en onzeker. Over de mafklappers die dagelijks hun portie vergif tot zich nemen zonder enige dwang van afkicken. Ik vraag niet om communisme noch wil ik leven onder een dictatuur. Maar er moet toch een vorm van hard beleid worden gevoerd, willen wij de weg van het leven iets gezelliger bewandelen?

Ik wil niet meer lezen over Sylvie Meis die door het trouwen van een Islamitische meneer haar bikini voor een burkini zal verruilen, geen gezeik horen over een dwaze Hollandse dame in Zwitserland die tegen het gerinkel van koeienbellen is, én tóch een Zwitsers paspoort krijgt! Ik wil politiek die genadeloos de mensen die niets toevoegen aan deze maatschappij neerhalen. Geen geld meer stoppen in de bodemloze put van de hulpverlening. Nee/ Het gevang in voor je daden en rehabiliteren op eigen kosten. Geen gezeik over sperziebonen die niet goed zijn gekookt, en al helemaal geen geloofs- voedsel. Zitten en je bek houden, blij wezen dat je iets te vreten krijgt!

Het is bijna 5 mei, wij vieren onze vrijheid. Dé doorgeslagen vrijheid. De vrijheid die zó vrij is dat men pedo- priesters zonder enig strafrechtelijk gevolg uit de functie mag zetten. Omdat wij de dwaze wet van 'Verjaring' hanteren. Men tegen de meest logische regels in beroep mag gaan, demonstraties niet meer worden gehouden ter behoud van het volk maar om het rellen en vernietigen. De vrijheid die totaal zijn bedoeling en nut is verloren… Ik wil er best iets van inleveren! Wil onder een strakker regime de wetten volgen, zolang de kankerpatiënt, hét minderjarige kind én de overvolle straten van ons land beschermd zullen worden.

"Meneer Rutte, nu u weer!