Paco Painter - iPhone seven, here we come!!

Zomaar ineens heb ik dat wel eens. Dat ik voor een, ‘ik- ben- toch- niet- gek’ winkel van het MEDIA MARKT-concern sta en onbedwingbaar word aangetrokken door zo’n geil hebbedingetje met veel knoppen en gladde beeldschermen.

De iPhone 7. Ik moet hem hebben. Ik weet eigenlijk niet eens wat het is, maar dat maakt me geen reet uit. Het gaat om het hebben. Eerst voor dat transparante; ‘ik- ben- toch- niet- gek’-raam staan gapen en na een minuut of tien een stijve voelen opkomen als ik een, ik- ben- toch -niet -gek-medewerker met een eo-fijne-beschuiten-glimlach een kruis zie slaan voor hij een iPhone7 in de etalage legt.. Een beter kudtgevoel kun je niet hebben.

Het is de geilige graal onder de hebbedingen. Ik strompel naar binnen, kniel devoot voor de toonbank en fluister naar de ik- ben- toch- niet- gek-medewerker: ‘Heer, zegen mij en laat een iPhone tot mij komen.’

De medewerker fluistert, amen en legt een iPhone voor mij op de toonbank.

Met nog steeds een halve erectie, die nu overuren gaat draaien, raak ik de iPhone aan.

O! MY! GOD!!!!! O, my ,God!!! Die touch! dat gladde, die zaligmakende toetsjes. Ik hou het niet meer en schreeuw met mijn hand op mijn kloppende kruis om een handdoek.

De medewerker raakt een knopje aan op de iPhone en het scherm toont een handdoek. Een gele met olifiantjesmotief. De handdoek wappert virtueel aan een waslijn. Daaronder, in gotische letters: Ik Ben Toch Niet Gek??

Ik besluit tot een offergave van rond de zevenhonderdzeventig euro’s en krijg in ruil de iPhone. En ik denk aan al het komende genieten. Die duizenden boeken die ik nu kan opslaan. En ik denk aan het virtuele toetsenbord, dat ik zelfs kan gebruiken, hangend aan een lus in een mudvolle tram op een regenachtige maandagochtend. Denkend aan de zeiknatte regenjassen waar ik tegenaan sta gedrukt in de wetenschap dat mijn iPhone waterproof is. O my God! Daar komt de erectie weer. Wat nou viagra!! iPhone here we come!!

Mijn mobiel krijst. Mevrouw Painter: ‘We hebben een verstopping van het toilet.’

‘O! Ik heb een iPhone aangeschaft en..’

‘Fijn, zit daar een ontstopper op? En een waterpomptang? En een pak dweiltjes om de vloer mee te reinigen? En neem een pak bietjes mee bij de groenteboer.’

Ik ril. Mijn erectie zakt iets in…