20 juli 2014

  Harold International - Rutte: NSB’er voor oorlogstijd

We zijn nu een paar dagen verder, en de daverende klap van de moordaanslag op een kleine 300 onschuldige inzittenden van een burgervliegtuig dreunt nog na in ons hoofd.  En er worden steeds meer dingen duidelijk.

Om te beginnen de weigering van Poetin om zich te ontfermen over de zwarte dozen van het neergestorte toestel. Donderdag dachten we allemaal dat de terroristen de dozen aan Moskou hadden overgedragen, en waren we ongerust dat Moskou de gegevens zou verdonkeremanen. Maar de sluwe manipulator Poetin pakt het nog slimmer aan. Hij neemt de zwarte dozen dus niet in ontvangst. Gevolg: zijn huurlingen die met zijn wapens een westers vliegtuig uit de lucht schoten, houden de zwarte dozen nu zelf in bezit. Vervolgens kunnen ze deze “per ongeluk” vernielen, en met de mededeling dat er helaas onoordeelkundige schroevendraaiers in de dozen zijn gestopt, ze als onbruikbare troep alsnog overdragen aan de bevoegde instanties. Gevolg: de bewijzen van het Russische daderschap zijn verdwenen en Poetin wast zijn handen in onschuld. Best een slimme list: “Ik heb de dozen niet, dus ik ben ook niet verantwoordelijk voor het vernielen daarvan.” Toch kleeft aan deze list een slordigheidje: Poetin had gewoon de zwarte dozen in ontvangst moeten nemen en ze over moeten dragen aan de Internationale onderzoekscommissie. Doordat hij dat niet heeft gedaan, erkent hij impliciet dat hij rechtstreeks betrokken is bij het neerschieten van vlucht NH17. In het oosten van Oekraine is het oorlog. De Russen bezetten de Krim en Russische huurlingen  vechten tegen het regeringsleger en gijzelen Europese waarnemers. Het vermoorden van grote aantallen onschuldige burgers door het neerschieten van hun vliegtuig  is overigens een oorlogsmisdaad.

Lafbekken nemen nu het standpunt in, dat stevige sancties of militair ingrijpen tegen Rusland het begin van de Derde Wereldoorlog zouden kunnen inleiden. Ja? En? Wat is het alternatief? Dat een zwarte golf van rechteloosheid een moorddadige schaduw over de Noordelijke Balkan en het Midden-Oosten trekt? Accepteren we dat omdat het “anders oorlog wordt”? Het ís allang oorlog! Moslims en Russen zetten alles op alles om een einde te maken aan een wereld waar onschuldige  mensen in het algemeen niet voor hun leven hoeven te vrezen, en door de Russische expansiedrift lopen ook landen als Estland, Letland, Litouwen en Polen gevaar. Landen waarvan burgers door Poetin dreigen te worden uitgemoord naar het voorbeeld van Poetins grote voorbeeld Stalin, bij wie vergeleken Hitler maar een onbeduidende krabbelaar was, met zijn schamele vijf miljoen slachtoffers.

Het is de hoogste tijd voor de herinvoering van een IJzeren Gordijn. Oostelijk van de Baltische staten, oostelijk van Polen, dwars door Oekraïne (waarbij alle burgers eenmalig mogen kiezen of ze in de westelijke of de oostelijke helft van het land willen wonen) en vervolgens recht naar het zuiden. Die muur alleen is niet genoeg. Ook is een wereldwijde handelsboycot van Rusland nodig, waarbij China mag kiezen tussen het westen of het oosten, waarbij geldt dat als China zaken blijft doen met Rusland, ook met China door het westen geen zaken meer worden gedaan.

Wat betekenden de recente gebeurtenissen overigens voor de rol van Mark Rutte en zijn rare kabinet? Mensen die het Midden-Oosten uit lijfsbehoud willen ontvluchten, worden geweerd. Want ons land is vol, heet het. Stuitend. Ook stuitend is de onvoorstelbare laksheid waarmee Rutte omgaat met het feit dat een kleine 200 Nederlandse burgers zijn vermoord door Russische huurlingen met wapentuig van Russische makelij. Dat is een militaire aanval op een Navo-lidstaat. Dus dient Nederland  de hulp van de NAVO in te roepen, en wel onmiddellijk. Maar stap 1 is het terugroepen van onze ambassadeur in Moskou en het uitzetten van de Russische ambassadeur in Den Haag. Maar nee hoor. Rutte luistert beleefd naar het telefoontje van Poetin. Schattig: de ene psychopaat telefoneert met de andere psychopaat.

Al eerder constateerde ik dat Poetin de nieuwe Khadaffi is, en Rusland het nieuwe Libië. De houding van Rutte leidt tot nóg een constatering. Onze premier verschilt feitelijk in niets van een NSB’er aan de vooravond van de Duitse invasie. Opzitten en pootjes geven aan een psychopaat die honderden van je burgers laat ombrengen. Dat is een schoffering van de slachtoffers en hun nabestaanden. Een enormiteit die zijn weerga niet kent.

Klik
hier om te reageren of om reacties van anderen te lezen.