BlogChick Bommels - Blijf met je poten van het Westen af

We weten het nu wel, ik heb géén zin om het nogmaals te verkondigen. Het eerst duidelijk maken van "niet iedereen in een hokje plaatsen, én nee niet elke Moslim is slecht. Nee, ik scheer niet onder elke hoofddoek iedereen over een kam" voordat ik tekeer kan gaan. Puur omdat vele van deze aanhangers zich al vrij snel gediscrimineerd voelen en ik de bedreigingen en beledigingen met tientallen te gelijk moet ontvangen.

Het enige wat ik nu wil is openlijk kwaad zijn, woedend over de aanslagen die steeds normaler worden. Keihard etnisch profileren... Geen live nieuwsbeelden meer met deskundigen die van hun dagelijkse werkzaamheden worden weggerukt omdat zij hun wijsheden en bevindingen op de nationale televisie moeten ventileren. We zijn de ellende net als in de rest van de wereld vrij normaal gaan vinden... Vroeger zat ik bij elke westerse dode dagen vastgeplakt aan de buis. Nu krijg ik een nieuwsmelding binnen via de daarvoor geinstalleerde app.

De lijst van slachtoffers is lang, van toeristische steden in de zwoele zomeravondzon, tot de dood in het onbekende en onbeminde Midden-Oosten.

Spuugzat ben ik al die Islamitische hufters, zij die op dit continent zijn geboren. Zij die hier het zelfde onderwijs van intelligentie macht en kracht kregen om te kiezen voor een beter bestaan, als elk ander kind. Laat er géén misverstand over zijn, de daders van de aanslag in Barcelona waren -wederom- géén asielzoekers. Het waren de Europese nietsnutten van Marokkaanse komaf die door haatimams en hun smerige preken, door het gebrek aan enige breininhoud tot deze daden kwamen. Het helpt niet meer om dit soort weg te wensen, steeds vaker zullen de vrijheidsstrijders van IS hun dodelijke steken openbaren. Niemand is meer veilig, en al schreeuwen wij radicaal om nooit bang te zijn óf op te geven, de angst is drukkend en klam voelbaar.

"Waarom wij niet meeleven met het Midden Oosten?" schrijft een anonieme Moslim in een chatgroep. Het is niet de vraag "Waarom?", het heeft niets te maken met gebrek aan medeleven of compassie. Niemand, met een beetje hart, kan zonder kippenvel de beelden van kapot geschoten straten en kleine kinderlijkjes bekijken. Iedereen leeft sinds de eerste foto's en live beelden die sinds de jaren zestig al worden getoond, mee met de ellende die al decennia lang aldaar voortsleept. Van benefietconcerten tot televisiemarathons, miljoenen westerse munten zijn al richting deze oorden overgemaakt. Zonder resultaat. Waar blijven Israël, Jemen, Oman etc?

Het Westerse geduld is inmiddels een beetje erg veel op! Onthoud dat de gevluchte asielzoekers veelal aanhangers zijn van het Islamitische geloof, waarom nemen de omringende super-rijke Arabische landen deze lieverds niet op? Waarom moet het "verdorven westen" elke keer weer de schuld betalen terwijl in het steenrijke Dubai of  Saoedi-Arabie de mensen op Gouden toiletten hun reet afvegen met satijn én het land zó stinkend vol rijkdom staat dat zelfs nachts de inwoners een peperdure zonnebril moeten dragen tegen al het klatergoud en glinstergebeuren! Wordt het Godverdomme niet eens tijd dat deze landen die elke keer weer hun handen in onschuld wassen, de boel eens gaan opvangen? Dat zij de hufters die een hekel aan het westen hebben met open armen ontvangen? Kopje thee, jihadliedjes op de achtergrond en voor de dames een vrolijk gekleurd zwart niqaabgebeuren. De kindjes een wapen in de hand, en op de eerste verjaardag een verrassingsonthoofding!

Want dit is toch wat zij willen? Het westen wat tolerant en open, gebukt onder zwaar schuldgevoel dat sinds de Tweede Wereldoorlog nóg steeds van generatie op generatie wordt overgegeven, waar de leiders niet hardop het monster bij de naam durven te noemen, bang om het ééuwige stigma van racist op te lopen. Nee, geen Geert óf Donald, zij grijpen alleen de microfoon als er Moslim-gerelateerd nieuws valt te melden.

Doden of uitzetten, géén risico's meer nemen. Keihard de taal van de dader gaan spreken. Niet gevangen, daar heeft niemand baat bij. En in Godsnaam, gooi die grenzen dicht. Alles wat hier al is moet eerst eens onder de loep worden genomen. Alles wat binnen wil komen moet eerst door een strenge selectie. Een beetje échte asielzoeker zal dit begrijpen, alleen de golddigger klootzak zal stennis trappen.

Barcelona, de stad die nooit stopt met bruisen... En net als een inwoner van het Midden-Oosten na een aanslag in diens dorp of stad heftig geëmotioneerd hoort te zijn, ben ik dat nu ook. En ik ga mij daar Godverdomme niet meer om verschuldigen of verantwoorden.

Blijf met jullie ranzige smerige waanideeën van ons 'verdorven westen' af!