BlogChick Bommels - Ahmed is een lul

Ik heb de vrouw nooit begrepen! Elke dag wéér bekijk ik mijzelf in de spiegel, en zie ik behalve een 41 jaar afgetakeld wijf óók een groot vraagteken!

Waarom 'pikken' we zoveel van mannen, zelfs in het vrije blije westen staat dé vrouw nóg steeds als braaf meisje achter haar zogenaamd sterkere geslacht. En voordat u als doorgewinterde feministe gaat raaskallen, besef dan dat deze regel óók voor u opgaat! Vrouwen nemen nog steeds té vaak genoegen met een tweede plek. Laten zich regelmatig seksueel profileren en slaan bij tegenslag de haren achterover en spelen 'dood'.

Niet allemaal, natuurlijk hebben de Dolle Mina's in de jaren zestig en zeventig hun sporen van onafhankelijkheid in de volgende generaties vastgeketend. En dat is maar goed ook, een fijn uurtje terug de tijd in Google geeft een verbouwereerd beeld van de brave huisvrouw die met pantoffels in de hand en met rood gestifte lippen bij de voordeur op haar man staat te wachten! Op het vuur staat een liefdevol potje avondmaal te pruttelen en de kinderen liggen met een beetje mazzel al in hun bedjes weg te dromen! Er is in ons voordeel véél veranderd, en daar kan ik als vrouwmeisje alleen maar zeer dankbaar voor zijn!

Ooit was een groot deel van de vrouwen aardbol net zó vrij en gelukkig als de westerse dames. In het Midden Oosten wandelden de vrouwen opgekapt en blootbeens rond door de prachtige natuur. Mocht men lezen schrijven en dansen. Geen geloof of achterlijke wet die de dames beperkten. Sinds de opkomst van het extreem geloven in een fictief persoon, is het dé vrouw die de klappen van de mannelijke scepter moet incasseren. De hoofddoek is daarbij nog maar een kleinigheidje! Geheel verscholen en afgesloten van de wereld zwalkt een overgroot deel nu in Noord-Afrika en het Midden-Oosten door het leven, weg gehouden van educatie omdat de extremistische mannen bang zijn dat de vrouw weleens wijsheid zou kunnen bemachtigen. Niets angstaanjagender dan een vrouw met kennis van zaken!

Ik begrijp zó goed dat de vrouwen uit deze contreien wegvluchten. Dat zij hopen te mogen schuilen onder de veiligheid van onze wapperende vlag. Voor hun zou altijd een plekje moeten zijn, helaas is de waarheid anders. Het zijn niet de dappere dames, maar de extreme heren die de tocht richting westen maken. Zij -nee, niet allemaal- vieren de aankomst door hun extremisme hier voort te zetten. Mooi voorbeeld is de in Duitsland woonachtige Syrische vluchteling Ahmed. Een dikke volgevreten goedlachse tweeëndertig jarige idioot, die niet alleen de wetten en plichten van het westen aan zijn laarsjes lapt, maar het ook nog eens voor elkaar heeft gekregen zijn derde vrouw hierheen te halen! Er is er nóg een, zij wacht in Syrië op het vrijkaartje naar vrijheid! Smerig detail, de dames zijn allemaal op de rijpe leeftijd van twaalf tot en met veertien jaar aan de vetklep uitgehuwlijkt. Dit houdt in dat de mafklapper genoeg geld bezat om bij zijn schoonfamilies af te kunnen rekenen! Een pedofiel! En niemand vindt dit vreemd gek of ronduit walgelijk? Nu het verhaal publiekelijk is geworden, kotst het oosterbuurlijkse volk het uit. Dit heeft namelijk niets meer met cultuur te maken, geen God die het neuken van kinderen zou goedkeuren. En dé vrouwen? Zij zwijgen, baren en voeden de vele monden van het nageslacht. Wederom is het gevecht tegen de tweedeling mislukt, tenminste zolang er geaaid, gedoucht en gezwegen wordt! Waar zijn de helden van de extreem linkse maatschappij nu, waarom zwijgen zij? Of geldt, net als altijd, dat de verandering en gelijke rechten alleen opgaan voor de vrouwen die al vrij zijn en een klein steuntje in de rug nodig hebben? De linkse helden zijn hypocriet!

In mijn woordenboekje heet dat: etnisch profileren en buitensluiten! Maar ach, wie ben ik? Er is een oplossing, anders gaan zien en bekritiseren! U als westerse vrijheidsgenieter, probeer eens het onderscheid tussen geloof en huidskleur te maken! Ahmed is geloof, en profiteert van de racistische angst die de witte mens tegenwoordig bezit. Discrimineer een vrolijk eind weg, maar doe het wel in proporties en met de juiste argumenten bij de juiste klootzakken! Niet alle donkergekleurde mensen hebben maling aan het leven. Het is en blijft geloof wat de mens doet aanzetten tot wat dan ook.

Voor wat betreft Ahmed: over hem mag je alles zeggen, want Ahmed is een lul. Een pedofiele lul en dat zijn geen mensen. Dat zijn vergissingen die vóór de conceptie al geaborteerd hadden moeten worden!