21 januari 2022

RIKUS SPITHORST - LIJKENPIKKER HILDE REMERIE

Ach, wat aandoenlijk… Op een website:

Dit werk is gemaakt door mij, Hilde Remerie.

Fotografie en tekenen zijn mijn hobby's.

De meeste foto's die ik maak zijn macro foto's. verschillende onderwerpen van dichtbij.

Recent heb ik mijn andere hobby tekenen weer opgepakt. Deze werken maak ik zowel digitaal ( op de computer met een tekentablet) als op papier met potloden.

Ik sta met mijn foto's ook op de site 500PX, staan daar foto's op die hier nog niet opstaan, neem dan gerust contact met mij op.

Ik wens u veel plezier met het gewoon bladeren door mijn werken of met uw aankoop:)

Het zoveelste meisje dat echt denkt dat ze nu een kunstenares is omdat ze een goede camera heeft gekocht. Schattig. Ze doet er niemand kwaad mee. En als er af en toe een oom of tante bereid is om voor veel te veel geld een kunstwerkje van haar te kopen: mooi meegenomen. Hilde is er gewoon een van duizenden.

Waarom valt haar dan de eer te beurt om in dit stukje te figureren?

Hierom.

Er zijn verschrikkelijke dingen aan de hand in en om The Voice Of Holland. Het onvolprezen programma “BOOS” heeft zaken grondig uitgezocht en aan de kaak gesteld. Mede daarom is de hashtag #BOOS trending op Twitter. Hilde zag een kans. Ze plaatste deze tweet:

@HildeRemerie

Nieuw in mijn shop , drie #katjes op een rijtje en één ervan is #BOOS , en allemaal kijken ze naar het #coronadebat ... Welke zou de #voorzitter kunen zijn? ;P

Klik hieronder op de foto voor meer info :

https://werkaandemuur.nl/nl/shopwerk/Drie-katten-op-een-rijtje/938124

Om je dood te schamen. Meeliften op de ellende van anderen door hashtags te misbruiken. Je sneue kunstwerkjes proberen te verkopen over de rug van verkrachte en aangerande meisjes. Dan ben je diep, heel diep gezonken.

O ja, ik dacht altijd dat vrouwen solidair met elkaar zijn? Niet altijd, dus. Commerciële lijkenpikkerij gaat bij Hilde voor.


kunstenares hilde remerie

(bron: twitter)

Naschrift:

Inmiddels heeft Hilde haar tweet verwijderd. Te laat. Eerst een hoop verkeer naar je website genereren, en als de buit binnen is, lafjes je tweet weer verwijderen om je handen te wassen in onschuld, daar trappen we natuurlijk niet in.