BlogChick Bommels - De Kinderkerk van Jehovah

Zodra God om het hoekje mee komt loeren, gaat het vaak mis. Ik hoef het u als intelligente lezer niet uit te leggen. Grote levensvragen waar wij allemaal over struikelen worden door de extreem gelovige clubjes weggewuifd, alleen het overpeinzen van die vragen is al een zonde omdat God hét enige antwoord is. Even bidden en alles komt goed! Nederland telt 30.000 Jehovah's getuigen, wij hebben er als volk weinig tot geen last van. Soms op een stille zondagochtend staan de extreem blije zielen aan je deurbel te klingelen, ik spreek met een zware donkere stem door de intercom dat ik 'Satan-aanhanger' ben en de schatjes vluchten snel weg! De rust weer wedergekeerd ….

Waarom wij vrij weinig inside information van dit enge clubje krijgen werd mij na een artikel op de rtlnieuwssite duidelijk. De Jehovah's doen aan eigen rechter spelen, en elke idioot met een beetje macht kan de daders veroordelen. Hun God staat boven de rechtsstaat en zó worden er al decennialang boefjes vergeven van hun daad, pedofielen vrij gesproken. Duizenden kinderen werden er misbruikt, en niemand die er zogenaamd iets vanaf wist.

 Zelfs de geméénschap werd niet gewaarschuwd voor de pedofiel, omdat roddelen een zonde is.

Verbijsterd Google ik, mijn brein heeft behoefte meer informatie over dit smerige clubje. De oude regels van géén feestdagen vieren, die zijn mij bekend. Maar wat voor waanzin hebben deze hufters nóg meer in hun heilige boekje staan? Lees over de bekende haat naar de homoseksueel, én eigenlijk naar alles wat anders is. Positief, zij zijn kleurenblind! Zolang je bereid bent alles en íédereen op te geven, ben je welkom in hun gesloten geméénschap. Ook moeten deze aanhangers beschikken over een flinke pot met goud. Zij geven filmpjes én boeken uit, drukken de flyers met duizendtallen te gelijk. Bouwen geloofshuizen en sponsoren de minderbedeelden. Moet je wel lid zijn, anders krijg je niets!

Men maakt enge vrolijke kinderfilmpjes, voor de kleine zieltjes. Over de homo die van God niet het paradijs in mag omdat hij/zij zich onzedelijk gedraagt. De vrolijke boodschap wordt op groot scherm vertoond, en de openheid van het kind dat elke informatie van buitenaf en geleerde lessen als zoete koek in het brein absorbeert, wordt gebrainwashed en zet de klok 100 jaar terug. Een slechtere start van het leven kan je een kind niet geven.

Ik vergelijk, en zie dat elk geloof brengt waanideeën met zich mee brengt. En ik Dank Mijn God op mijn blote knokkelige knieën dat ik niet in al die ellende en bekrompenheid ben getrapt. Natuurlijk is het leven eng, en willen wij niet geloven dat het bij de dood op zal houden. Er worden tijdens de lange weg van het bestaan te veel tranen gehuild. Elke dag weer vraagt een groot deel van de mensheid zich het 'waarom' af. En gelukkig leven wij in een land waar men zelf mag uitmaken, wat of wie men wil aanhangen. Maar als het gevaar voor het kind te groot word, de onschuld genomen omdat de mensen blind en doof door het bestaan hobbelen, als men werkelijk gelooft dat God de zware harten en de betraande ogen zal doen weg wissen …. Dan ben je voor mij de zuurstof die je tot je neemt niet waard. Pedofielen die vrij spel krijgen omdat alles met de mantel der liefde, een gebed en wat heilig gelul wordt weggevaagd? Aan de schandpaal, naast al die andere gelovigen die uit naam van hun God aanslagen plegen. Kinderen trouwen, vrouwen mishandelen en andersdenkenden elimineren.

Waar blijven de regering, het rechtssysteem, de advocaten en de machthebbers? Waar blijven de mensen die grof geld verdienen om het volk te beschermen? Nieuwe wetten van openheid en géén stiekem gedoe achter gesloten deuren scholen en gebedshuizen. Ik wil eerst verandering zien. En dan pas geloven!

En wat betreft de Jehovah's? Hierbij is dit clubje gewaarschuwd, denk goed na voordat u aan mijn deurbel hangt. Volgende keer laat ik jullie wél binnen! Heb namelijk een Adam en Eva Appeltje met jullie te schillen. Een extreem zure appel.