Paco Painter - Elite-talkshows op kerstreces

Dan zit ik net, nietsvermoedend, te kijken naar een natuurfilm over de hiërarchie in de duivenwereld -toegegeven: half in slaap- word ik vervolgens opgeschrikt door zogenaamd “breaking news”  Extra nieuwsuitzending kan uiteraard niet meer. Te Nederlands en daar doen wij niet meer aan. Mensen “shinen” tegenwoordig.

 En “downloaden”  We hebben een ”deal”, wij “checken” onze “mail” en je leeft voor je “target” Zoiets. Gooi maar in mijn “cap” Je accepteert het. Wat moet je anders. Anyway; breaking news dus. Een zwaar gestoorde idioot schiet “live” voor een de tv de Russische Ambassadeur in Turkije dood. Even later, ik krijg niet eens de tijd om de nabeschouwing te analyseren, een “truck”  die op het publiek van een kerstmarkt in Berlijn inrijdt. Twaalf doden en God weet  hoeveel gewonden.

Allemaal te verschrikkelijk voor woorden, maar de elite van  “talkshow”-Nederland laat het afweten. De Zwarte Pieten-discussies zijn weer opgeborgen in de kast tot volgend jaar. Het afschaffen van de kerstdagen (omdat wij inwoners -die- uit- andere -landen naar Nederland vluchtten- ja, sorry, allochtoon mag niet meer) is uitgebreid in de eerste weken van december stuk getalked (geluld). En de NPO trok daaruit de conclusie de “kerstdagen vieren”  te veranderen in “december vieren”. Lekker belangrijk allemaal, maar oké wij hebben het hier over het puikje van talkshow-Nederland.

Dan heb je dus twee aanslagen en de elite-talkshows gaan op vakantie. “Kerstreces”  Allemaal tegelijk ook nog. Net als in de zomer mag de kijker het zelf uitzoeken.

Maandenlang op niks af leuteren over nietszeggende onderwerpjes en als er dan echt iets gebeurt onder de “ChristmasTree" duiken. Dus , zoals altijd, weer volkomen schijt hebben aan de gewone man/vrouw.

Vuilnisman!!!! Mogen deze enorm grote volle zakken ook mee!!!!!