Harold International - Moslims roepen oorlog over zichzelf af

Vandaag is de dag dat de Moslims willens en wetens het laatste restje voordeel-van-de-twijfel hebben verspeeld. Vandaag herdenken we de slachtingen die Mohammedanen aanrichtten in Brussel. Op het vliegveld en op de metro. Op deze dag past de moslims slechts een beschaamd stilzwijgen.

Vandaag is de dag dat de Moslims willens en wetens het laatste restje voordeel-van-de-twijfel hebben verspeeld. Bij monde van de geestelijk gestoorde president Erdogan. Vanmorgen kondigde hij aan dat wegens belediging van de trotse moslimstaat Turkije  binnenkort geen enkele West-Europeaan nog veilig over straat zal kunnen. Een snoeiharde klap in het gezicht van velen die weten dat ze nu toch al niet veilig over straat kunnen. In Parijse buitenwijken. In Amsterdam-Slotermeer. Hoe dan ook, de terroristische taal van Erdogan is niets minder dan ene oorlogsverklaring die vraagt om een reactie.

Vandaag is de dag dat de Moslims willens en wetens het laatste restje voordeel-van-de-twijfel hebben verspeeld. Er werden onschuldigen in Londen vermoord door een Mohammedaan in een SUV. Nadat hij een aantal voetgangers op het trottoir van Westminster Bridge had doodgereden, stak hij bij de ingang van het Britse parlement een politieman dood, alvorens te worden uitgeschakeld door diens heldhaftige collega.

Vandaag is de dag dat de Moslims willens en wetens het laatste restje voordeel-van-de-twijfel hebben verspeeld. Daarom is het wat mij betreft afgelopen met de acceptatie van Moslims in de samenleving. En ik heb schoon genoeg van de idioten die het Moslim-terrorisme bagatelliseren met de mededeling dan er nog altijd meer mensen fataal van een trapje vallen dan er worden vermoord door terroristen. Alsof we in de ziekenhuizen alle hartafdelingen sluiten omdat er  meer mensen overlijden aan kanker.

Vandaag is de dag dat de Moslims willens en wetens het laatste restje voordeel-van-de-twijfel hebben verspeeld. Nee. We gaan wat mij betreft criminele Marokkaantjes geen voorkeursbehandeling geven bij het krijgen van baantjes. Nee, we gaan niet ingewikkeld doen met geanonimiseerde sollicitatiebrieven. Ja, wij mogen moslims voortaan gewoon aanspreken met termen als pedofiel en geitenneuker. En wij mogen wat mij betreft op straat en in het park met wapengeweld zoveel mogelijk moslims uit de weg ruimen.

Want vandaag is de dag dat de Moslims willens en wetens het laatste restje voordeel-van-de-twijfel hebben verspeeld.