Moslimama - Waarom hebben moslims kleine pikkies?

De teller staat op 22. 22 doden bij de laffe aanslag op een concertzaal in Manchester. En naast die 22 doden (en dat dodental kan nog stijgen) zijn er tientallen gewonden. Vaak veroordeeld tot een leven in een rolstoel. Of verminkt. Of blind door oogbeschadigingen vanwege de drukgolf van de explosie. En onder de slachtoffers veel kinderen en jonge tieners. Onschuldigen die in het algemeen nooit noemenswaardig kwaad hebben gedaan.

Een aanslag die plaatsvond onder  verantwoordelijkheid en aanmoediging van mijn achterlijke ooms en neven uit landen waar wetteloosheid en barbarisme de norm zijn. Opnieuw schaam ik mij plaatsvervangend diep voor de mensen die in extreme mate de achterlijke religie omarmen waar ik afstand van heb genomen.

Ik barstte vanmorgen in tranen uit, toen ik bij omroep WNL de videobooschap zag van een meneer die te laf was om zijn gezicht te laten zien. Hij had het namens ISIS/Daesh/Islamitische Staat over een prachtige aanslag uit naam van Allah de Barmhartige.

Een boodschap die trouwens rammelde aan alle kanten.

Allereerst: die Allah bestaat natuurlijk helemaal niet. Allah is een verzinsel van een pedofiele woestijnbewoner, niet meer dan dat. Daarnaast heeft het uitmoorden van onschuldige kinderen niets, maar dan ook helemaal niets met barmhartigheid te maken. Het is wreed. En laf. Laf? Jazeker! Smeerlappen sturen verstandelijk beperkten met een bomgordel de wijde wereld in, maar blijven zelf op de achtergrond.

En verder staat het uitmoorden van kinderen haaks op de namens Mohammed de Woestijnpedofiel verkondigde leer. Immers, volgens de achterlijkste uitleg van de bij elkaar verzonnen Koran dien je kinderen helemaal niet te vermoorden. Nee. Jonge meisjes zijn er om te worden verkracht door oude mannen. Zo gaat dat, in landen als Saudi-Arabië. Piepjonge kinderen worden vaginaal uit mekaar gescheurd door smerige oude mannen. Want dat mag, van vieze Mohammed en zijn verzonnen opperwezen.

Wat dat betreft was het uitmoorden van die kinderen in Manchester dus een religieuze blunder van heb ik jou daar. Een raadseltje tot slot: Waarom hebben orthodoxe moslimmannen zo’n klein pikkie? Dan past het tenminste in een kind.