Driek Oplopers - Sylvana uitgeDENKt

Hahaha, beroepsnegerin Sylvana Simons verlaat de politieke opportunistenclub van DENK. Ze begint een eigen politieke opportunistenclub. Met een partij met de naam “Artikel 1” gaat ze een gooi doen naar een Kamerzetel. Ik had werkelijk niet verwacht dat ik met tranen in mijn ogen de Kerst tegemoet zou gaan. Tranen van het lachen, welteverstaan.

Vandaag redelijk vroeg uit de veren, om de laatste kerstvoorbereidingen te treffen. Maar eerst even een rondje langs de journalistieke velden. Op allerlei websites zag ik het staan: “Simons verlaat DENK”. Je zou bijna denken dat Sylvana kerstavond verwart met 1 april, maar het is dus geen grap. Hoewel… Dat hele DENK en die mevrouw Simons zijn sowieso de politieke grap van 2016.  En nu valt bij mij het kwartje: bij de feestelijke televisieshow over de politicus van het jaar ontbrak Sylvana. Volgens de namens DENK aanwezige liegpolitici was ze ziek. Maar dat bleek dus een leugen. Herrie in de tent! Hoewel, zo enorm bezijden de waarheid was dat “ze is ziek” nu ook weer niet. Geestesziek telt ook als ziek.

Sylvana verlaat DENK vooral omdat haar broeders in het kwaad zich onvoldoende om haar welzijn hebben bekommerd na de bedreigingen aan haar adres. "Voordat die maatregelen werden toegepast, werd mij al duidelijk dat Denk vooral bezig was met het vieren van de media-aandacht, en niet met mijn welzijn." Wacht even. Als er íemand is die haar slachtofferrol breed in allerlei praatouwehoerprogramma’s heeft uitgemeten, is het Sylvana Simons zelf! En dan jammeren over het opportunisme van haar Erdogan-vriendjes. Dat toont wel aan, wat een idioot die mevrouw Simons is. Een club die zelfs de massamoord van de Turken op ontelbare Armeniërs geen punt vindt, zou die zich nu écht bekommeren om de theatrale krokodillentranen van een aandachtverslaafde huilebalk die een paar vervelende plaatjes op internet heeft gezien?

Arme Sylvana. Alle talkshows waar ze volkomen kritiekloos wordt aangehoord, zoals De Wereld Draait Door en Pauw, zijn even met vakantie, zoals Paco al schreef. Dus dit keer kan ze bijna nergens terecht met haar leugenachtige zieligdoenerij.

Maar bij afwezigheid van Matthijs en Jeroen, stel ik de vraag (die zij overigens zelf hoogstwaarschijnlijk zouden hebben verzuimd te stellen): misschien kan Achterlijke Sylvana mij even vertellen, hoe de verwijzing naar onze Grondwet in de naam van haar nieuwe negerpartij “Artikel 1” zich verhoudt tot het puur en onversneden discriminerende racisme van Simons, die recentelijk iedere blanke nog aansmeerde dat die van binnen een racist zou zijn.