Moslimama - Tweedekamernikaab

Verschrikkelijk toch? Op de publieke tribune van de Tweede Kamer zat een aantal hoeren van Allah in nikaab. Dat mijn roots worden geteisterd door hordes achterlijke ooms en neven, dat wist ik al. Dat de aanhangers van mijn vroegere geloof in Turkije vinden dat je als je een meisje verkracht, je daar straffeloos mee wegkomt als je haar daarna dwingt om met je te trouwen. Mijn ooms en neven zijn niet alleen aanhangers van Mohammed-de-achterlijke-woestijnpedofiel, ze zijn in vele gevallen ook gewoon walgelijke viezeriken. Maar ook sommige van mijn nichten en tantes zijn dus niet goed snik.

Wat bezielt je, om in een nikaab te willen rondparaderen? Waarom wil je die door je echtgenoot in naam van de profeet (een goede man slaat zijn vrouw) in stukken geslagen neus voor de buitenwereld verborgen houden?

Maar vooral, wat bezielt mijn achterlijke nichten, om in nikaab op de publieke tribune van de Tweede Kamer te gaan zitten? Volgens het debiele geloof dat zij propageren, en de tirannieke mannenheerschappij die wordt gepredikt, is in de woestijnlanden waar onze roots liggen van een serieuze volksvertegenwoordiging geen sprake. En áls er al een parlement zou zijn, dan zouden zij daar als vrouw absoluut geen toegang hebben. Niet als politicus en zelfs niet als toeschouwer.

Nee, en van die pooiers van DENK, die uit publicitaire overwegingen die achterlijke en ongelovige Sylvana Simons voor hun karretje spannen en vinden dat burka’s en nikaabs in overheidsgebouwen, op de tram en in het ziekenhuis gewoon moeten kunnen, krijg ik beslist geen natte kut. Doe mij maar een fijne Hollander. Daar zitten tenminste wèl hersens in. Veel spannender.