Fawaz Jneid  is onze eigen schuld - BlogChick Bommels

Het is maar goed dat ik geen moslim ben! Zowel voor 'hun' als voor mijzelf, zou ik een vreselijk moeilijk belijdend projectiel zijn, om nog maar te zwijgen van de onderdanigheid die zelfs in de meest liberale kringen wordt verwacht! Dé haatimam uit Den Haag, Fawaz Jneid bedreigde in een uur lang durende preek, burgervader van Rotterdam Aboutaleb. Hij kreeg bijval van twee vrolijke zeikende haatbaarden die het helemaal met hem eens zijn! Iets over salafisme en botulisme satanisme én cynisme masochisme, eigenlijk alles wat eindigt met -isme! Volgens mij weet de lieverd zelf niet meer wat hij zei, en raaskalde hij maar wat de cameralens in!

Het is dat men met dit soort dreigementen een doodsvonnis uitspreekt, anders was het om te gieren geweest! Want, hoe narcistisch moet je zijn om überhaupt een uur lang naar je eigen gewauwel te willen luisteren? En wat maakt dat jij als nietsnut jezelf beter acht dan een broeder die hetzelfde geloof aanhangt?

De haatbaard heeft wel vaker domme uitspraken gedaan, profileert zichzelf als Messias en denkt het heilige boek persoonlijk te hebben geschreven! Luisteren naar deze man is al een opgave, laat staan met hem verkering te hebben óf zijn nageslacht te zijn! Zou hem zodra zijn waffel open gaat onmiddellijk een uurtje laten uitwaaien op het strand! En als de lieverd dan nóg zijn bek niet wil houden krijgt hij een maand 'pikstraf' al zal dit waarschijnlijk niet veel uitmaken, aangezien dit soort mislukte foetussen meestal een roedel aan minder én meerderjarige nageslachtproducerende fabrieken in bezit heeft. Zij nemen het niet zó nauw waar of de piemel in gepropt wordt. Zolang het gat maar maagd is, of alleen door eigenaar zelf gebruikt wordt!

Wat maakt dat men door het bestuderen van een sprookjesboek, de heren zichzelf profileren als wandelende religieuze encyclopedieën? Waarom geven de geloofsinstituten deze mannen de ruimte om in een enorme zandbak van smerigheid te spelen? De imam, de priester en de rabbijn: allemaal doen zij aan buitensluiten op basis van seksuele én etnische geaardheid. Dit alles gewikkeld in een ranzig riekende deken van zogenaamde liefde en wederzijds respect. Het is niets anders dan haantjesgedrag, en zij verwijten de in hun ogen afvallige sneller afvalligheid dan Donald Trump kan Twitteren!

Het mag best een beetje pijn doen, elkaar soms even alert maken over onze levenswijze. Niets mis met het anders denken en/of geloven. Wanneer men elkaar gaat bedreigen, en het besef heeft dat de uitgesproken woorden wel degelijk aankomen in de breinen van de gekken, dan pas wordt het gevaarlijk. De machthebbende clubhouder wast de eigen handen altijd in onschuld. Is naar eigen zeggen niet verantwoordelijk voor de daden die gepleegd worden, ook al zijn ze gevoed door zijn uitspraken. En dan wordt het wél beangstigend, want op het moment dat wij dubbele agenda's en valse beloftes onder onze machthebbende leiders gaan accepteren, dan zal het klootjesvolk, dat veelal zwakbegaafd en te goedgelovig is en vertrouwen heeft in deze prediker, gekke sprongen gaan maken. De geschiedenis heeft het keer op keer bewezen, het afwijzen van 'anders denken dan jij' brengt niets anders dan ellende met zich mee.

Ooit hebben we massaal besloten dat geloof en staat niet samen gaan! En toch is deze belofte keihard gebroken toen wij de enge mannetjes van bijvoorbeeld de SGP de Kamer inhaalden. En nu, nu heeft 'hun' geloof ook z'n intrede gedaan.

En u, u weigerde om te gaan stemmen. Een tégenstem te laten horen, keihard en dapper zoals de kinderen in Amerika hun recht op leven in het klaslokaal opeisen. Wij zijn een zwak excuus van mens zijn, hebben een grote bek maar daad bij woord voegen kost te veel moeite. Totdat de volgende politieke moord zal worden gepleegd, dan is het volk stomverbaasd en massaal van rouw aangeslagen. Helden op sokken, en de smerige imam maakt daar dankbaar gebruik van!