28 sep 2014

   Driek Oplopers - Angstmaatschappij

Ja, er is een hoop gedoe of we in ons land nog wel veilig in de trein of de metro kunnen stappen. Want moslimgekkies roepen op tot geweld. O, natuurlijk, het OV is voortaan levensgevaarlijk.

Nou ja, dat beweren sommige paniekzaaiers.

In Haaksbergen organiseert een randdebiel iets met een soort pick-uptruck met een uit de hand gelopen motor en belachelijk grote wielen. Het publiek wordt van het gevaarte gescheiden door een paar lullige dranghekjes. Het gevaarte slaat op hol en rijdt het publiek in. Twee doden en een kleine twintig gewonden.

Echt. De haatmoslims maken het hier tot een levensgevaarlijk land.

Je ligt in een ziekenhuis nabij Rotterdam. Problemen met je rikketik. Stress. Want tante Annie had van een drugsverslaafde neuroloog in het oosten gehoord dat ze dodelijk ziek was. Geintje. Maar goed, op de Spijkenisser hartafdeling waar jij ligt, weigert dokter één met dokter twee te praten. Iets met overdreven grote ego’s. Je overleeft het dotteren niet.

Echt. De haatmoslims maken het hier tot een levensgevaarlijk land.

Boodschapje doen. Een bos wortelen en een pak karnemelk. In het lelijkste winkelcentrum van Nederland. In Alphen aan den Rijn. Blijkt daar een zeer ordentelijk puur Hollands joch rond te lopen, diep geworteld in onze joods-christelijke tradities. Een zekere Tristan van der Vlis. Met een paar machinegeweren en een erg slecht humeur. Het aantal doden is niet op de vingers van één afgeschoten hand te tellen.

Echt. De haatmoslims maken het hier tot een levensgevaarlijk land.

Je bent ambtenaar bij de Nederlandse Zorgautoriteit NZa. Je doet getrouw je werk, en schuwt het waarschuwen over misstanden niet. Je hebt wel een beetje pech. Want jouw sectorbaas heet toevallig Mindert Mulder. Bekend beroepshufter in overheidsdienst. Zelfmoord is de enige manier om van zijn getreiter verlost te zijn.

Echt. De haatmoslims maken het hier tot een levensgevaarlijk land.

Ja ja…

Weet u? Ik ben gewoon niet bang. Ik weiger in angst te leven, ondanks mijn grote bek. Met graagte maak ik haatmoslims belachelijk met hardhandige verwijzingen naar Allah en zijn pedofiele profeet. De criminele psychopaat Willem Holleeder wordt door mij keer op keer vernederd. De leden van misdadige motorclubs worden door mij volkomen terecht neergezet als randdebielen met te grote motoren die dienen als compensatie voor hun te kleine pikkies. Hoera. En iedere dag drink ik met veel plezier mijn koffie, voor iedereen zichtbaar op een Amsterdams terras. En met grote vreugde maak ik gebruik van tram, trein en metro. Geen centje pijn.

We moeten ons niet gek laten maken door mohammedanen die het slachtoffer zijn geworden van vele generaties van inteelt. Daar gaan je hersens van stuk, en dan ga je van die dingen roepen over dat onze samenleving moet worden opgeblazen.

Hoe we daar volgens mij mee om moeten gaan? We gaan gewoon door met het leven dat we iedere dag al leidden. En laten we er maar van uitgaan dat de overheid zo goed mogelijk voor ons zorgt. Dat onze veiligheidsminister een dementerende, bazelende bejaarde is, doet niets af aan het feit dat er zat mensen over onze veiligheid waken die wél capabel zijn.

En bovendien: de oplossing van ons veiligheidsprobleem zit hem niet in een toename van afluisterspulletjes en gleufhoeden. Nee, wat dringend geboden is, is iets anders. Een flinke uitbreiding van het aantal psychiatrische ziekenhuizen en andere gekkengestichten.

Klik
hier om te reageren of reacties van anderen te lezen.