BlogChick Bommels - Tweedekanspedofiel

Mag ik even héél woest én vernietigend zijn? Zó kwaad zelfs dat mijn koffie gaat schuimen en mijn nicotine naar gif smaakt? Laat ik héél duidelijk zijn, een pedofiel verdient nooit een tweede kans.

Een boefjes rapper, een kickboksmeneer, een overvaller én een wildplasser. De tuigvlogger, zelfs de extreem rechtse óf linkse gekkies… Allemaal verdienen een tweede kans. Ikke verdien elke keer weer een tweede kans! Maar een pedofiel mag ná het betasten of begluren van een kind nooit maar dan ook nooit meer in de buurt van een kind komen.

In het geile en blijkbaar zeer vergevingsgezinde Zutphen werkt een smeerlap ná ontslagen te zijn bij de plaatselijke tafeltennisclub wederom met kleine onschuldige zieltjes. Wat bezielde het bestuur van de voetbalclub? Waarom zou je als weldenkend mens een meneer mét reputatie van misbruik een tweede kans willen bieden? Een tweede kans op wat… Op het opnieuw verkrachten van de onschuldige? Om daarna smekend vergiffenis te vragen aan de ouders en slachtoffers? Om te vertellen dat je op de hoogte was van zijn ranzige praktijken, maar met een goed hart handelde? Waarom zijn er tóch altijd mensen die de ernst, het verdriet, de lange weg van therapie, het zoeken naar het licht omdat het misbruik je in een donker gat heeft gegooid, zó vreselijk onderschatten?

Is het niet dé taak van ons volwassenen om de kinderen van deze wereld te beschermen? Wij ze begeleiden tot zij het alleen aankunnen? Weg houden van het kwaad, én ze er niet met open ogen mee confronteren? En waar zijn de ouders van deze kinderen, zij die door een bijeenkomst op de hoogte werden gesteld van deze hufter? Volgens de website is Wiljo Leermakers zo'n lieve man, ontdekt hij talent en tilt hij de spelertjes naar een hoger niveau. De club meldt dat "mocht er een incident voorvallen er meteen maatregelen worden getroffen". Dit houdt dus in, dat er eerst een slachtoffer moet vallen voor men eindelijk gaat inzien dat dit soort klootzakken niet genezen.

Slapen deze mensen nog goed? Kijken zij vol zelfvertrouwen elke ochtend in de spiegel, in de weet dat zij hun kroost richting wolf in schaapkleren brengen? Als mamabeer bescherm ik zelfs mijn 1.92 lange bijna negentien jaar jonge pré volwassen zoon nog steeds. Als een Bengaalse tijger waak ik geobsedeerd over mijn welpen, laat ze dagelijks op appél komen om de regels en het gevaar van de wereld er in te stampen.

De ouders van deze kinderen moeten niet vreemd opkijken als over een jaar of tien hun brave kinderen in monsters veranderen. Zich tegen hun opvoeding keren, schoppend tegen de wereld hun onmacht uiten. Normaal wens ik dit soort mensen héél véél narigheid toe, hoop ik dat zij in hun eigen eigenwijsheid en klootzakkengedrag trappen. Nu niet, want de ware ellende is zó vreselijk en duurt een leven lang om van te herstellen, dat ik alleen maar kan hopen dat de pedofiel een eenzame vreselijke zo snel mogelijke dood tegemoet gaat.

En het club bestuur? Schaam jullie diep, zó diep dat het jaren duurt om weer aan de oppervlakte te komen.

Een tweede kans… Ga dat Godverdomme maar eens aan de slachtoffers van seksueel misbruik uitleggen. Al die verdwaalde zielen die ronddolen én dagelijks de waanbeelden en tranen achter een masker verstoppen. Motiveer er op los, je zult ons nooit kunnen bevredigen met woorden en excuses.