Paco Painter - Wat moeten we met de Keizer??

Wat moeten we met de Weledele heer Jodokus, Hebzuchtig, Hebdrikus, Keizer? Ook ik heb, in navolging van andere journalisten, gezocht naar het CV van heer Keizer, maar kon het nergens vinden. En ik verzeker je, dat ik met een dag-en een nachtploeg, bestaande uit een dertigtal doorgewinterde CV-deskundigen van loodgietersbedrijf Admiraal, alle van betekenis zijnde  vuilnisbakken in het land heb afgezocht.

Nada! Zelfs geen verdwaalde steekpenningen of zwarte bankafschriften.

Wat kunnen wij zeggen over heer Keizer. Moeten wij er eigenlijk wel iets van vinden? Ik vind van wel. Voor de zoveelste keer wordt de kluit weer belazerd door zo’n omhooggevallen partijtijger van de VVD. Dat moet eens stoppen.

Eerlijk is eerlijk, eens in de zoveel tijd bedenkt de VVD iets geniaals. Dat kan nu dus niet lang meer duren. Het geniale zou eruit kunnen bestaan dat de VVD, heer Keizer  bijvoorbeeld, in plaats van hem nu even tijdelijk te schorsen,  definitief zou kunnen ‘kaltstellen’. Of zou dat te geniaal zijn voor de VVD?

Het is wetenschappelijk bewezen dat vijftig procent van het menselijk DNA overeenkomt met het DNA van een banaan. Met uitzondering van heer Keizer waar de overeenkomst uitkomt op een percentage van tachtig. Met name de hersenen van heer Keizer schijnen hoge concentraties bananen-DNA te bevatten, maar dat geheel terzijde.

Hoe kunnen we de man straffen voor zijn vermeende oplichtingspraktijken? Daar heb ik over nagedacht. Mijn collega Frohlich, opperde, toen ik dit probleem aan hem voorlegde, dat heer Keizer in Amsterdam werd geboren en in dier voege dus al genoeg is gestraft, maar dat vind ik te makkelijk.

Ik bedoel, een executiepeloton gaat mij ook weer te ver, maar een duel met bijvoorbeeld iemand als heer Erik Smit, klikbokser van professie met als hobby, hoofdredacteur zijn van Follow The Money,  zou een optie kunnen zijn.

Dat heer Keizer de verregaande arrogantie bezit om journalisten bij een persconferentie te weigeren, zet hem in één klap op hetzelfde level als grootheden als bijvoorbeeld Kim-de Jong-Un.

Wiebe, mijn autistische buurman, stelde voor om heer Keizer, gebonden en gekneveld, over te leveren aan crematorium-collega Harry Mens. De straf zou er dan uit bestaan dat heer Keizer een uur lang een interview van Harry Mens zou moeten ondergaan. Toelichting van Wiebe: “dat zal hem leren”

Hoe dan ook, het zou het beste zijn als heer Keizer vrijwillig opstapt, zonder opbeurend duwtje van vermeend collega oplichter (dan denk ik aan de duizend euro die ons door de neus werd geboord) Rutte. Keizer, zou in navolging van Spekman van de PvdA, er de trui aan moeten geven.

Intussen groet ik u vanuit en vanaf de zijlijn.