BlogChick Bommels - Boycot Boef!

Ik begrijp überhaupt niet dat je mannetjes zoals Rapper Boef een lift zou willen geven... Maar daar ben ik misschien iets te oud en wijs voor. De Boef had blijkbaar een beetje last van Jaarwisseling-kapsones? En maakte ná de gratis lift een heerlijke typische Moslim opmerking: "Alle meisjes zijn hoeren" en daarna ging de nutteloosheid nóg even aan zijn IQ- loze achterban uitleggen over het 'waarom?'

Iets met meisjes in een nachtclub, met jongens en alcohol!? Dan ben je volgens dit soort radicaal denkende hufters een hoer.

Hij heeft gelijk, al die dames die vrijgevochten en vrij van beklemmende manspersonen in het leven staan, zijn niets anders dan stinkhoeren! Beter zijn die schattig tot op de kruin gesluierde vrouwtjes die braaf de klappen en toespraken van hun bebaarde mannen ondergaan. Zij die stelselmatig worden vernederd en dom gehouden, die de taal niet machtig zijn en zonder begeleiding niet eens een poepje mogen doen. Allemaal hoeren, die dagelijks naar hun werk vertrekken, die scholing volgen én kinderen opvoeden naar de westerse cultuur. Beter zijn de kleine teringhangjongens die midden in de nacht op straat de boel onrustig houden, die homoseksuele jongens in elkaar slaan en oude vrouwtjes beroven. Dit soort fatsoen, daar kan geen hoer tegenop!

Meneer Boef, het volk is hem volgens de krant meer dan zat! Ik heb hem sowieso nooit begrepen. Snap het ophemelen van criminelen in het algemeen niet zo... De hype die ooit om Holleeder hing, en nu om zijn domme geldbeluste zus? De zogenaamde rappers die door kleine kinderen worden aanbeden, maar ondertussen hun moeders en zussen voor hoer uitschelden? Ik begrijp het avontuurlijke aspect achter dit soort mensen. Niets stoerder dan een aan de onderkant van de samenleving bungelend artiestenbestaan te ambiëren! Maar dan moeten ze wel iets presteren, en geen domme liedjes op een uit de computer gekomen sound door een microfoon heen blèren! Mijn kleine meisje luistert ook naar deze onzin, en ik laat haar gaan! Al heeft zij de muzieksmaak van haar moeder grotendeels overgenomen, en is de Neerlandse bullshit-muziek inmiddels van haar telefoon verdwenen. Zij vindt hem een 'loser' en ik kan niets anders dan het helemaal met haar eens zijn!

Dit soort kereltjes hadden in mijn tijd geen kans gemaakt! Nu worden zij via internet rijk, en wapperen trots met de verdiende flappen. Geen zweet of bloed doorlopen ogen, geen uren van keihard werken en met een demo langs de platenmaatschappijen. Gewoon een beetje zielig stoer doen voor een camera en het geld stroomt binnen! Meneer Boef snapt er niets van, zijn leven bestaat uit uitdagen en zolang u naar dit soort nietsnutten kijkt, is het podium voor hun! Hoeren, misschien moet Boef de definitie van dit eeuwen oud beroep nog eens op Google opzoeken? Al denk ik dat hij niet ver zal komen, want meneer heeft maar een beperkte woordenschat.

"Willen wij MEER of MINDER van dit soort hufters?"
En voordat u massaal om Minder gaat schreeuwen, kijk dan eerst even naar uw eigen online-geschiedenis. Het zou namelijk wel eens zo kunnen zijn dat deze klootzak door uzelf gespekt wordt! Een klik online is al genoeg om de grootste HOER van allemaal een platform en gevulde portemonnee te bezorgen. Boycotten dus, net zoals de eerste concert-organisatoren inmiddels doen. En dan pas mag u om MINDER gaan schreeuwen!