Harold International - Nationale Plundernegerherdenking

Bij de Nationale Dodenherdenking staan we stil bij de Nederlandse oorlogsslachtoffers. Onschuldige Nederlandse Joden die werden vergast. Onschuldige Nederlandse burgers die bij wijze van vergelding door de Duitsers tegen de muur werden gezet. Nederlandse verzetsstrijders. Nederlandse militairen die na de Tweede Wereldoorlog omkwamen bij vredesmissies.

Onze Nationale Dodenherdenking wordt vandaag bezoedeld door een geschifte dominee. Nu zijn geestelijken sowieso best vaak totaal geschift -denk aan de Gereformeerd Vrijgemaakte fopdominee Buitendijk, die met een straaltje spuug in zijn mondhoek meisjes van 13 te eten uitnodigt en ze dan uithoort of er weleens een meneer bij hun gescheiden moeder blijft slapen- maar deze idioot wil ook omgekomen niet-Nederlandse vluchtelingen op deze vierde mei herdenken. “Vluchtelingen”, die in hun land van herkomst veelal geen (potentieel) slachtoffer waren, maar dader.

Een gotspe. Dus in op de dag dat wij twee minuten stil zijn ter nagedachtenis aan helden en totaal onschuldige mensen die op een verschrikkelijke manier aan hun einde zijn gekomen, houdt dominee Rikko Voorberg een manifestatie ter meerdere eer en glorie van de horde plundernegers die zogenaamd als vluchteling Europa overspoelen. Voor een groot deel afkomstig uit landen waar helemaal geen oorlog is, staken zij de Middellandse Zee over om plunderend en verkrachtend door Europa te trekken en op hoge toon onderdak en geld te eisen. Vrouwen kunnen niet meer veilig over straat en worden in steden als Keulen massaal aangerand en soms zelfs verkracht, mensen worden overvallen en bomaanslagen Europabreed gepleegd. Veel criminaliteit wordt gepleegd door “Syrische” vluchtelingen die Arabisch spreken met een vet Marokkaans accent. Vertegenwoordigers van deze groep “vluchtelingen” die dus voor een aanzienlijk deel bestaat uit ordinaire steelnegers, die onderweg Godzijdank verzopen, worden vandaag op de Nieuwmarkt herdacht.

Vandaag herdenken wij op de Dam, de Apollolaan, de Waalsdorper Vlakte en nog veel meer plaatsen onze heldhaftige gevallenen. Op de Nieuwmarkt herdenken wij een horde “vluchtelingen” die voor een aanzienlijk deel bestaat uit middeleeuwse roofnegers, geweldplegers, verkrachters en daders van misdaden tegen de menselijkheid in hun land van herkomst. Parasieten waarvan er onderweg helaas veel en veel te weinig zijn verzopen.

Naschrift 14 uur: Mede op grond van de bovenstaande column heeft dominee Voorberg besloten, de vluchtelingenherdenking op de Nieuwmarkt af te gelasten. Wij zeggen: beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald.
Tot slot nog wat actueel
vluchtelingenleed.