Paco Painter - Nieuws en achterklap

Veel ophef, afgelopen week over de weigering van PEC-voetballer Mokhtar, die naar zeggen, weigerde de hand van een  verslaggeefster van FOX sports  te accepteren naar aanleiding van een interview met hem. De verslaggeefster had begrip voor de situatie en gaf hem daarom in plaats van een hand , een knietje. Achteraf bleek Mokhor juist dol op handen geven aan verslaggeefsters. Hij traint daar juist op.

Tijdens de wedstrijd Willem II tegen Feyenoord braken gevechten uit op de tribune tussen de verschillende supportersgroepen. Er werd zelfs een man over de tribune gegooid. Achteraf bleek het allemaal een storm in een glas water. Er ontstond namelijk ineens het gerucht dat er een Pokemon was gesignaleerd op de tribune. Vandaar ook dat men nogal wat kinderen zag hollen daar.

De trainer van het Nederlandse Elftal is blind en doof voor de roep om ex-vedette van Persie. Intussen zijn de meeste spelers van een beetje niveau ziek zwak of misselijk en kunnen niet meedoen met de interland van komende week.

De trainer heeft nu Depay ( zeven minuten gespeeld dit seizoen) en Siem de Jong ( twaalf minuten gespeeld dit seizoen) opgeroepen, Voor de spits debuteert nu de 11-jarige Justin Case  die van het elftal de meeste ervaring heeft ( 312 minuten gespeeld).

Boze tongen beweren dat de volgende Olympische zomerspelen in Aleppo worden gehouden. Voor alle zekerheid wordt wel de afstand van de Marathon gehalveerd omdat niet verwacht wordt dat, gelet op de hoeveel bommen en rondvliegende granaten, anders iemand de eindstreep op tijd zal halen. De spelen schijnen te worden gesponsord door Aleppozeep.