Henri Happy: D66: homo's terug in de kast

Henri Happy blikt op snedige wijze terug op de actualiteiten van de voorbije week.

Op spotify speelt "send me the pillow that you dream on", een nummer uit 1962, toen de toestand in de wereld nog overzichtelijk was en de Amerikaanse verkiezingen twee jaar daarvoor nog gingen over de economie en hoe voor de burgers een beter land te creëren. De grote winnaar destijds was John F. Kennedy. Gelukkig hebben we recent geleerd dat er een wederopstanding is geweest van deze charismatische president in de vorm van onze eigen "JFK" , Jesse Klaver die deze claim to fame maakt omdat ze beiden dezelfde voorletters hebben! Overigens staat bij Jesse de F voor Fuck! Jesse schroomt ook niet zich te vergelijken met Obama. Kleine Jesse stond vooraan toen de Aluhoedjes bij GroenLinks uitgedeeld werden!

Als burger begrijp je toch bijna niets meer van de politiek, zowat de hele kamer struikelt deze week over plascontracten in de zorg, met de PvdA in de voorste gelederen, nota bene de mede architect van het huidige afbraakbeleid. Als Spekman voorzitter van splinterparij PvdA uiteindelijk in een verzorgingscentrum belandt hoop ik dat ze hem een zak onderbinden die 1x per dag leeg gemaakt wordt door mantelzorger Samsom.

We zien in de verkiezingsstrijd in de USA, dat het niet meer gaat om het beleid dat je gaat maken, maar wie het schoonste blazoen heeft! Mag belijd nu al met een ij eigenlijk? Komende week gaan we zien wie er de komende 4 jaar in de USA aan de kas zit! Ik voorspel een overweldigende overwinning voor Clinton... of toch Trump, want de uitslag wordt sowieso aangevochten! Lijkt een beetje op het Oekraïne-referendum in ons eigen landje! Rutte die zijn best doet om de bezwaren van de NEE stem te adresseren, we leren onze kinderen al eeuwen dat nee, niet... nee maar is,... nee is nee! Mij lijkt het meer dat Rutte recht probeert te doen aan de wensen van de ja-stemmers in Brussel! Overigens vergeet Rutte gemakshalve dat de Russische agressie ontstaan is naar aanleiding van het associatieverdrag met Oekraïne. Mogelijk is dat de reden van menige nee-stem, wat komt daarover op het kattenbelletje te staan dat aan het verdrag geniet wordt in opdracht van Rutte? 'Een stevige belronde het afgelopen weekend heeft Rutte bevestigd dat de partijen die eerst ferm op nee is nee stonden, nu ineens bereid zijn om de democratie te verraden. Het plan is nu rijp voor de Eurofielen in Brussel, we noemen het plan "we dronken een glas, deden een plas en alles bleef zoals het was".  “Is dit nu later”, zingt Stef Bos op Spotify,  jawel Stef, dit is later! Waarin een democratisch tot stand gekomen meerderheid verraden wordt. De meerderheid moet zich schikken naar de minderheid, dat wordt bon ton bij dit kabinet, Asscher mengt zich (wederom) in de zwarte pieten-discussie door te stellen dat de meerderheid zich moet schikken naar de minderheid. Dat u het weet, u bent slechts stemvee, 1x per vier jaar en de rest van de tijd mag de politiek zijn reet afvegen met wat u vindt, onder andere omdat een minderheid een probleem heeft of omdat er geo politieke redenen zijn!

Er is wel een lichtpuntje wat dit alles betreft, in het politieke proces van D66 tegen Geert Wilders is de term onverdraagzaamheid geïntroduceerd.  Ik vind het feit dat ik NEE gestemd heb en daar niets mee gedaan wordt onverdraagzaam, dus ik roep iedere mede- nee-stemmer op om volgende week aangifte te gaan doen wegens onverdraagzaamheid met hoe Rutte omgaat met de uitslag. Als we het massaal doen kunnen de aangiftes misschien voorgedrukt worden en bij de bakker en de slager weg gelegd worden zodat de burger die het ook onverdraagzaam vindt er makkelijk toegang toe heeft! Als we dan een rechtbank met een hoog SP-gehalte vinden om de zaak te doen, dan staat ook hier de uitslag bij voorbaat vast, net als in het proces-Wilders! Ik voorspel dat Geert 40 uurtjes gaat schoffelen in een zwarte wijk! We kunnen de hele rechtszaak net zo goed vergeten, en over gaan tot uitspreken van het vonnis, de politiek de mond gesnoerd omdat de boodschap ongemakkelijk is en het sentiment in een groot deel van de maatschappij verwoordt.

Maar er is ook goed nieuws deze week, ik nodig mijn trouwe lezers uit om in Parijs mijn columnistenbestaan te vieren in de residentie van de Nederlandse ambassadeur. Ik heb de minister-president inmiddels gevraagd of dat de datum vrijgehouden kan worden en of die dag het regeringsvliegtuig, de bitterballen en Cora van Mora kunnen invliegen. Ik zorg zelf ter plaatse voor de verder catering en een dixielandbandje voor de muziek. Om het toch een officieel karakter te geven, moet de residentie namelijk los weken van de verantwoordelijke politici voor dit eigenlijk privé feestje, wil ik er een fundraiser aankoppelen voor advocatenkosten voor corrupte VVD-politici, of zal ik het gewoon het Ard van der Steur-fonds noemen? Ik zorg dat het bonnetje niet kwijt raakt!

Ach, die Giel Beelen, die is toch wel heel diep door het stof gekropen in De Wereld Draait Door, een sorry van 15 minuten! Weet u nog van vorige week, apengeluid, Sylvana? Sylvana was er niet om de excuses in ontvangst te nemen, die zat met Nederlander met een migratieachtergrond (voorheen allochtoon) Kuzu aan de buis gekluisterd te kijken hoe dat de laatste oppositie in Turkije in de gevangenis gestopt werd.  Erna werd een flesje bubbels open getrokken op het zegevieren van de Erdogan-democratie in Turkije! Wij drinken hier bubbels als het visumvrij reizen van de "nog niet Nederlanders met mogelijk toekomstige migratie achtergrond" naar Europa. Het failliet van de EU is nakende! Overigens vraag ik mij af wanneer De Wereld Draait Door een kwartier inruimt voor (oud) PvdA-bestuurder in Limburg Jack Kicken om uitgebreid excuses te maken aan Geert Wilders.  PvdA-Sjaak stuurde een tweet de wereld in waarin hij Geert Wilders de strop toewenst, nadat hij eerder al had aangegeven met honkbalknuppels op PVV'ers los te willen gaan. Enige uren later trok hij zijn keutel weer in want… Hij wilde Greet slechts symbolisch ophangen! Als ik hem tegenkom zal ik hem, nadat ik hem onder zijn ballen heb geschopt, uitleggen dat het symbolisch bedoeld was!

Ook het ombudsvrouwtje liet deze week weer van zich horen in de Azijnbode, beter bekend als Volkskrant. We stappen af van de blanke vla, het wordt witte vla! Blank is een besmette term volgens haar, iets met het koloniale verleden!  Ik heb geen koloniaal verleden, en ben blank net als de vla! De helpers whitey van policor links gaan steeds verder met de zwarte medemens stigmatiseren dat ze een koloniaal verleden hebben waar ze nu mee moeten dealen. Gelukkig maken de Nederlanders met een koloniaal verleden deze week onderling ook amok over de kleurrijke 100-lijst! Peter R "zzp klusser" de Vries staat op 1, wat ik overigens heel terecht vind, deze man is zo pedant, arrogant, dat hij zeker als kleurrijk op 1 moet staan! Ik ken maar weinig mensen die grossieren in meningen en opinies over alles en nog wat en het voor elkaar krijgen betaald krijgen om die op TV te verkondigen. Dus een terechte winnaar. Maar ook de spreker van dienst op het presentatiefeestje van de lijst, Marianne Zwagerman, lag onder vuur, want die had het N woord gebruikt. En het ging niet over Neuken! Of misschien toch wel?  En had haar voorliefde uit gesproken voor de N-man. Het opperhoofd van de anti zwarte pieten brigade Quincy Gario gaat in een internet vlugschriftje genaamd "One World" los op haar en de gekozen winnaar en het organiserende comité, tja waar gaat die subsidieslurper nu eigenlijk niet op los!  Mij viel op dat die "one world" ook ver te zoeken is bij Gario in zijn social circle, want dit is wat een van zijn ex-medestanders Jerry King Luther Afriyie over hem zegt;

“Quinsy heeft het witte superioriteitsgevoel overgenomen en probeert dat toe te passen in de beweging. Ik zal dat nooit toe laten. Ik vecht tegen het idee dat de ene beter is dan de andere”

Dus ook in de "beweging" zijn er witte invloeden! Die witte menschen toch, iedereen aapt ze na! Oeps, die uitdrukkingen moet ik ook eens aankaarten bij het ombudsvrouwtje in de Azijnbode! Je kan zomaar als racist weggezet worden als je citeert uit de dikke Van Dale! Oeps.. "De qua omvang te classificeren als een dik boek van Van Dale". We moeten politiek correct gaan spreken! Bij ons thuis is overigens die kleine traktatie met een heerlijke witte romige vulling genaamd negerzoen nog steeds een negerzoen! Je kunt wel iets anders op de doos drukken, maar dat is wat er in zit! Zo ook met de door de overheid aangekondigde ban voor het woord allochtoon. Kort door de bocht zal een Nederlander met buitenlandse achtergrond ,voorheen buitenlander, altijd een allochtoon blijven. En oudere generaties Nederlanders zullen ze gewoon buitenlanders blijven noemen. De oudere generaties vergeten gelukkig in hun natte luiers wel het woord PvdA heel rap. De rest van de generaties moet dat ook maar heel snel doen, want hier zit beslist niet in de doos wat er op staat! Er staat PvdA op maar het is een lege doos! Trap er niet in!

Na 't lezen van dit artikel wil ik nomineren voor woord van het jaar: maagdenvlieshersteloperatie

Een aanrader, dit artikel, voor de door testosteron geplaagde man! Mede-auteur Buikema pleitte eerder voor het weren van de blote vrouwen  in de reclame.  Als er straks aangeklede dames in de Victoria Secrets-reclame in uw bushokje hangen, weet u wie uw kwelgeest is.  De oorlog tussen de feministes duurt voort! De door geloof of cultuur onderdrukte vrouw verliest gestaag terrein in deze discussie. Ik blijf er buiten! Mag toch wel als man stiekem hopen dat ik door de uitkomst van deze discussie uiteindelijk mijn vrouw ongestraft weer een corrigerende tik mag geven! Nu eindig ik op de eerste hulp, maar dan niet meer!

Wie ook eerste hulp nodig heeft is de rechtelijke macht in Nederland. De bestormers van een moskee in Dordrecht mogen twee jaar brommen! De dood/door rijder van een kind in Breda slechts 18 maanden waarvan 6 voorwaardelijk, roekeloos rijden kon niet aangetoond worden: hij reed enkel 80 in een 30 zone.  De rechters in Breda vonden het ook kies om het vonnis op de verjaardag van het doodgereden mannetje uit te spreken. Zo sla je de ouders van de peuter, die levenslang hebben, twee keer in het gezicht!  Maar we zien wel dat het bestormen van een moskee een zwaarder vergrijp is dan het doodrijden van een kind, dat is onze hedendaagse D66-rechtspraak!

De winnaar van de week zit in Eindhoven, de Amerikaanse topman van chipgigant NXP. De overname van zijn chipfabriek levert hem persoonlijk 391 miljoen euro's op.  Dijsselbloem vind het wel disproportioneel, maar er is weinig aan te doen. Denkt u even aan uw eigen bonus, die extra belast wordt door Dijsselbloem en Wiebes, als u weer op weg gaat met uw boterhammentrommeltje om uw cao-loontje te verdienen!

Dan komen we bij de weekwinnaar van de waardebon om gratis in het bos te mogen schijten! Of in 't veld in dit geval!

Als u homoseksueel bent dan gaat u weer de kast in als de populisten aan de macht komen! Je verzint het niet, zou je zeggen, maar op het jubileumcongres van D66 afgelopen weekend is dit werkelijk uitgesproken door Europarlementariër Sophie in 't Veld! Wat is nu populisme, denk je dan. Wel Sophie voor jouw informatie; wat jij verkondigt dat is populisme met een D66-sausje! Een homosensueel die uit de kast is gaat, kan er nimmer meer in terug. Het was correcter geweest als je gedurfd had om in je speech aandacht te schenken aan de volgers van ideologieën die homo's van flatgebouwen gooien. Maar het is makkelijker (en veiliger) om populisten op de korrel te nemen. Lees en huiver, angstige mensen wat Sophie over u, de kloven en spleten die u omgeven zegt:

"De razendsnelle en ingrijpende veranderingen van vandaag boezemen mensen ook angst in. Europa is een bang, verlamd continent aan het worden. En de samenleving is diep gespleten, in Europa, maar ook in de VS. Steeds dieper is de kloof tussen de achterhoede en de voorhoede. Populisten beloven dat ze de veranderingen kunnen terugdraaien. Grenzen weer dicht, vrouwen terug aan het aanrecht, homo’s weer in de kast, Oost-Europeanen terug achter de Muur, Europa terug in de achterkamertjes, het volk zondagochtend in de kerk, en de blanke mannen van middelbare leeftijd aan de macht. De wereldorde weer zoals het hoort."

Ik ga stoppen met mijn populistisch achterhoedegevecht! Ik moet voorbereidingen gaan treffen voor de Ard van der Steur fundraiser!