Paco Painter - De Wereld Loopt Vast (DWLV)

Deze week zagen wij de heer G. Beelen, DJ van professie, zich in allerlei bochten wringen bij De Wereld Draait Door. Waarom wrong Beelen zo?  Omdat hij iets heel ergs racistisch had gedaan op de radio. En beroepsengerd M. van Nieuwkerk, scherprechter van DWDD van professie, onderwierp heer Beelen aan een soort kruisverhoor. Je zag heer Beelen dan ook voortdurend aan zijn kruis krabben.

Naast verdachte Beelen, hierna te noemen Giel B, zat een, hoe zal ik het nu eens politiek correct uitdrukken, een niet-witte vrouw. Jazeker, niet-witte vrouw!  Aan uitdrukkingen als zwart en/of andere uitdrukkingen van minachting en racisme, waag ik mij niet meer.

Deze niet-witte vrouw van onbekende oorsprong ,die kennelijk bij gebrek aan beter geschoolde deskundigen, door M. van Nieuwkerk van de straat was geplukt, nam heer Giel B flink onder handen. Heer Giel B kreeg een flinke oorwassing van de niet-witte vrouw.

Het bleef gelukkig voor heer Giel B bij deze oorwassing, maar de niet-witte vrouw zou het liefst heer Giel B aan een soort waterboarding hebben willen blootstellen. Dat zag je gewoon aan haar niet-witte-of-een-andere-soort-kleur-ogen.

Heer Giel B putte zich uit in excuses en spijtbetuigingen. En terecht!!! Racisme kunnen wij anno 2016 niet meer toelaten!.

Dat gezegd hebbende, zou ik voornoemde heer M. van Nieuwkerk willen uitnodigen enkele niet helemaal witte mensen uit het Wilde Oosten in zijn programma te willen oproepen teneinde een soortgelijk kruisverhoor af te nemen als bij  heer Giel B. Maar dan in verband met de racistische en discriminerende termen die deze heren  over Westerse vrouwen bezigen. Wij hebben het dan over woorden als hoer, sletje, varken etc.

En tenslotte zou heer M. van Nieuwkerk , om het helemaal af te maken, ook mensen van diverse niet met name genoemde kleuren,  kunnen uitnodigen die Homo’s in elkaar slaan, (het meppen van homo’s), homo’s uitschelden en homo’s discrimineren etc.

Overigens heeft heer Giel B. zijn naam noodgedwongen gewijzigd in Giel Baalen. Daar is wat voor te zeggen.

Nu nog een andere naam voor de Wereld draait door! Ik stel voor: De Wereld loopt Vast. Maar elke betere suggestie is welkom.

Vuilnisman! Mogen deze zakken ook mee!