Harold International - Moslims interneren & deporteren

Hebben we al door dat het al een poosje oorlog is? Dat die oorlog wordt gevoerd op ons grondgebied, het beschaafde deel van Europa? Dat hierbij nagenoeg uitsluitend burgerslachtoffers vallen? Auto of vrachtwagen, Mohammedaanse moordenaar, gas geven en boem!

Nice

Berlijn

Londen

Stockholm

Ik meen mij te herinneren dat strijders van vijandige legers mogen worden opgepakt en conform de Conventie van Geneve worden geïnterneerd. Ik roep nog even het zeer verstandige besluit van Amerika in herinnering: na de Japanse aanval op Pearl Harbour werden alle Japanners op Amerikaans grondgebied opgepakt en geïnterneerd. Hoe kan het dan zijn dat alleen al in Nederland zo’n honderdduizend leden van een informeel Islamitisch leger kunnen gaan en staan waar ze willen? Hoe kan het dat in West-Europa een veelvoud van dat aantal vrij losloopt? Waarom kunnen potentiele terroristen zich vrijelijk bewegen? Dat houdt een onaanvaardbaar risico in.

Levensgevaarlijk, al die loslopende Moslims. Ondertussen gaat de discussie over de vraag of Moslims die een homo-echtpaar met behulp van een betonschaar in mekaar rossen wel beleefd genoeg worden bejegend. Ondertussen wordt in Amsterdam een heel leuk koffiezaakje dichtgetimmerd in plaats van dat de ongewenste Marokkaanse bezoekers die er hun criminele hoofdkantoor van maakten met gepast geweld mogen worden geweerd.

Tijd voor nieuwe wetgeving. Voor ieder land een Noodwet Terrorisme en Burgerbescherming. Interneer op grond daarvan Moslims en mensen van woestijngerelateerde afkomst die zich nu in Noord-West Europa bevinden. Allemaal? Dat gaat misschien te ver. Maar wel iedere Moslim, Arabier en Noord-Afrikaan die een strafblad heeft of zelfs maar een serieus te nemen ongewenst contact met de politie heeft gehad, plus iedere woestijniér die een of twee handdrukken van diegene vandaan is.  Vervelend voor de onschuldigen onder hen? Absoluut. Maar dat is nog altijd minder erg dan wat de slachtoffers (doden, gewonden, nabestaanden) wordt aangedaan door mentaal door hun eigen cultuur, gewoontes en religie verminkte mafketels. Imbecielen als Mohamed Lahouaiej Bouhlel, Anis Amri en Khalid Masood zetten uit naam van Allah en zijn pedofiele profeet de toon, waar de -eveneens totaal geschifte- fascist Anders Breivik nog steeds de uitzondering is.

Sluit ze op. Niet alleen voor onze, maar ook voor hun eigen veiligheid. Voordat westerse helden vanuit de burgerbevolking de oplossing van dit probleem zélf ter hand nemen. Moeten die Moslims dan levenslang in een kamp? Wat mij betreft niet, want als ze dat willen, kunnen ze in plaats daarvan voor mijn part vrij uitreizen naar landen in het Midden-Oosten of Noord-Afrika. Om hier in Noord-West Europa nooit meer terug te komen.