7 jan 2015

   Harold International - Oorlog met de kalifaatgestapo

Aanhangers van een pedofiele charlatan die beweert dat hij spreekt namens het Hemelse Opperwezen, en die afkomstig zijn uit een achterlijke wereld waar de klok dik 500 jaar achter loopt, hebben in Parijs tien journalisten en twee politiemensen wreed vermoord. Want het blad Charlie Hebdo steekt op meesterlijke wijze de draak met de achterlijke haatbaardencultuur die zijn grondslag vindt in die raaskallende zevende-eeuwse kinderneuker. En dat mag niet van de kalifaatgestapo. Dus worden journalisten op hun redactiekantoor uitgemoord en agenten op straat afgeknald.

Ik schreef het al eerder. Het is oorlog. Oorlog tussen het weldenkende deel van de wereldbevolking en een horde achterlijke moordenaars die opereren uit naam van een religie die door een woestijnmalloot uit zijn duim is gezogen. Iedereen die dat nu nog niet in de gaten heeft, is blind. Stekeblind.

Het is geen populair standpunt, en de oogkleppenfetisjisten zullen wel weer dingen roepen over dat ik in de Tweede Wereldoorlog vast en zeker mijn Joodse buren zou hebben aangegeven, maar het is niet anders. We moeten erkennen dat het oorlog is. Oorlog met de Moslims. Dat kan niet anders betekenen dan dat er wereldwijd maatregelen moeten worden genomen. Samenlevingen zullen zich moeten aanpassen in die zin dat niet langer iedereen dezelfde rechten zal hebben. Niet uit wraak. Niet uit haat. Maar uit lijfsbehoud.

Dus niet oproepen tot kalmte, maar oproepen tot maatregelen. Geen stille tocht in Parijs, maar grote schoonmaak van Lille tot Marseille. En trouwens ook van Den Helder tot Maastricht. Enzovoort. Want het is oorlog. Geen oorlog tussen landen, maar een oorlog tussen volkeren. Aangesticht door een orde achterlijke haatbaarden.
Lees
hier
het tweede deel van deze column.


Klik
hier om te reageren of reacties van anderen te lezen.