Driek Oplopers - Huize Baudet

Thierry Baudet is natuurlijk  een totaal geschifte mafklapper. Vrouwen moet je bruuskeren en als ze nee zeggen bedoelen ze ja: dat is zo’n beetje het gedachtegoed van deze droplul. En als politicus (politicus is geen beschermde titel, dus iedereen mag zich zo noemen, zo ook achterlijke Thierry voordat hij in de Tweede Kamer werd gekozen) stapelt hij de ene leugen op de andere en slaat hij flater na flater. Daarom ben ik van mening dat aan deze randdebiel door een rechter zowel het passief kiesrecht als het actief kiesrecht zou moeten worden ontnomen. O ja, en dat hij als rechterhand een bejaarde advocaat heeft uitgekozen die zich heeft toegelegd op het verdedigen van moordenaarstuig en andere grote criminelen, en zo dus met fout geld zijn zakken heeft gevuld, spreekt boekdelen.

Maar van iemands huis blijf je af. Daarom ben ik het volstrekt oneens met het bekladden van de woning van Thierry Baudet. In een beschaafd land bestrijden we onkruid als het Forum Voor Democratie (laat me niet lachen) met rechtszaken, opiniestukken en fatsoenlijke journalistiek.

Zolang Thierry Baudet het vernielen van andermans huis niet zelf toepast, aanmoedigt of verheerlijkt, blijft iedereen wat mij betreft met zijn poten van huize Baudet af. Punt uit.