3 september 2018

Moslimama - Achtereind varken wordt salafist

Jawed-de-steekmoslim is precies zo achterlijk als de doorsnee salafist. Want de salafisten zijn de oud-gereformeerden van Mohammeds Pedofielengeloof. Echt, die Jawed-de-steekmoslim is zo onvoorstelbaar dom… Hij vindt dat in Nederland zijn fantasiegod Allah en diens profeet, de ongeletterde kinderneuker Mohammed, te veel wordt beledigd. In Nederland, ja. Dus wat doet Jawed-de-steekmoslim? Moordt hij een stel Nederlanders uit? Nee. Hij steekt twee Amerikanen neer. Kijk, dan ben je echt zo stom als het achtereind van een varken. Ik word elke dag blijer dat ik mijn achterlijke neefjes en hun fopgeloof de rug heb toegekeerd.

Wat zegt u? Ongepast om in een stukje over de uitwassen van de Islam een varken ten tonele te voeren, want haram? Okee dan. Ik stel voor dat jullie de Nederlandse zegswijze “zo stom als het achtereind van een varken” dan maar vervagen door “zo stom als een salafist”.

Jawed-de-steekmoslim heeft dus bezwaren tegen het belachelijk maken van een belachelijk geloof en een belachelijke oplichter, die pretendeerde, de woordvoerder van God te zijn. Jawed-de-steekmoslim koos er voor, twee onschuldige mensen overhoop te steken. We moeten niet zwichten voor zijn terreur. Ik stel voor dat we, om onze afkeuring te tonen, Allah en zijn pedofiele profeet zoveel mogelijk belachelijk maken. Altijd en overal. Niet zwichten voor terreur is de enige manier om terreur een halt toe te roepen.

Ook behoorlijk achterlijk, trouwens, is Mourad Taimounti. Mourad Taimounti is fractievoorzitter van DENK in de Amsterdamse Gemeenteraad. Mourad Taimounti vond het na de steekpartij in het Centraal Station nodig om op hoge toon te beweren dat er “veel te weinig aandacht is voor terrorisme vanuit rechts-extremisme”. Ik schaam mij diep voor mijn voormalige geloofsgenoten. Is er in Nederland recentelijk door een rechts-extremist een willekeurig iemand in een stationshal neergestoken? Is er recentelijk een andersdenkende columnist door een rechts-extremist vermoord? Ik bedoel maar. Ook DENK-boegbeeld Mourad Taimounti is zo stom als een salafist. En zijn uitlatringen zijn een klap in het gezicht van de slachtoffers van Jawed-de-steekmoslim.

Overigens ziet het seksleven van Jawed-de-steekmoslim er de komende tijd slecht uit. Kinderen neuken, zoals zijn grote voorbeeld Mohammed wel deed, zit er niet in. En omdat hij niet als een held is gestorven, wachten er in het hiernamaals geen 72 maagden op hem. En de komende jaren brengt Jawed-de-steekmoslim in de gevangenis door. Huisdieren zijn daar verboden. Geen hoopvolle locatie voor een plezierig Islamitisch seksleven, dus: geen geit te bekennen.