18 juni 2021

Blogchick Bommels - Ilgun en zijn haatbaard

Ismail Ilgun, Neerlands Treitervlogger die door extreem links op handen wordt gedragen, ná vreselijke intimidatie én bedreiging van een Zaanse politica, kreeg zelfs een baantje aangeboden door én bij de Staatstelevisie! Misdaad loont dus wel degelijk!

Dat het zeer slecht gesteld is met de integratie van de derde generatie blijkt uit deze Ilgun. Hij nodigde voor zijn praatprogramma een haatbaard- Imam uit en die sprak over Islamitische vrouwen, en dan die zich los hebben geweekt van de indoctrinatie en het juk van “Hun” sub- samenleving, in het bijzonder!

Zo beweerde de Haatbaard-Imam dat vrouwen die naar het strand gaan niet alleen de regels van het religieuze overtreden, maar hun gezin en taak daarin verwaarlozen! Hij sprak over heldinnen als Lale Gül (auteur) en al diegenen die zich sterk en krachtig tegen de onderdrukking van de vrouw in de Islam openlijk durven uit te spreken, als “dingen” en geen mensen. Voordat men Islamitische aanhangers op één en-dezelfde weegschaal plaatst, gelukkig spraken velen zich tegen deze Ilgun en zijn haatbaard-gast uit!

Zij plaatsten foto’s en selfies van prachtige zonnige dagen al dan niet met gezin op het strand! Trokken bewust hun bikinibroekje extra strak in de derriere en sprongen geheel tegen religieus protocol extra zwoel het zeewater in!

Het gaat in deze dus niet om het religieuze aspect alleen, maar over wie deze waanzin vertelt! Het platform van deze gekkies en het feit dat steeds meer mensen het eens zijn met dit soort uitwassen maakt het angstig. Het gaat om extreem-links dat decennia lang én nog steeds dit soort spraak geen halt toeriep. Over het misbruiken van vrijheid van meningsuiting en het intimideren van al die vrouwen en meisjes die zich tegen de religieuze waanzin proberen af te zetten. Het gaat om de macht, die door gedoogbeleid steeds meer ruimte geniet. Om het wegkijken van politici, het knuffelen en doofstom zijn voor de roep om hulp.

Hoe lang plaatsen wij dit soort mensen nog op een voetstuk? Geven wij hen de ruimte om alles waar het westen tegen is, de zogenaamde democratie die in de thuislanden van hun voorouders nog steeds neergesabeld wordt, te voeden met middeleeuwse gedachten?

Ismail Ilgun gaf bewust het voorzetje, de haatbaard-Imam schiet deze in het doel. Duizenden meiden zullen dankzij de uitspraken van deze twee nitwits terug de schaduw in worden geschopt en zich neerleggen bij het heikele feit van leven in onderdrukking. Het boek van dame Lale Gül, alles wat zij beschreef is bevestigd door één slapstickshow van een Turk en Haatbaard-Marokkaan met grootheidswaanzin.

Ismail Ilgun, niets meer dan een Zaanse Hufter die toen en nu géén tweede kans verdient. Niet iedereen die hier geboren is, is Nederlander. Het bewijs hiervan werd door de praatjes van een verwarde Haatbaard en zijn aanhang weer eens bevestigd. Lever dat prachtige roodkleurige paspoort in, ga naar een land waar je woorden nog steeds slachtoffers maken, maar wij er geen last van hebben! Flikker op met je onzin en haat tegen alles wat een vulva bezit. Ga weg en kom nooit meer over de grens van ons fatsoen heen.

Laat elke vrouw, ongeacht afkomst of cultuur niet alleen genieten van het strand, maar van alles waar zij zó vreselijk naar verlangt. Daarbij, het bewijs dat mannen in zwemshort zich alles behalve kunnen gedragen (aan zee) is afgelopen week maar weer eens keihard bewezen.

Ik word nog lieven voor racist uitgemaakt, dan dat ik zwijg over wat vrouwen door haatbaarden wordt aangedaan.