15 augustus 2018

Driek Oplopers - Mohammedaans Kamerlid gemiddeld achterlijker

Het gemiddelde Mohammedaanse Kamerlid is een stuk achterlijker dan het gemiddelde niet-Mohammedaanse Kamerlid. Best lullig dat gemiddelden ook afstralen op de uitzonderingen, want ik vind dat onze Kamervoorzitter het heel prima doet. Maar echt, het gemiddelde Kamerlid van Marokkaanse of Turkse komaf is echt een heel stuk achterlijker dan het gros van zijn collega’s. Daar doet zelfs de vertegenwoordiging van dementenpartij 50-Plus niets aan af.

Hoe komt dat, die gemiddeld lage verstandelijke score van het Islamitische smaldeel in onze volksvertegenwoordiging? Dat laat zich in één woord samenvatten. Denk.

Deze haatmoslims maakten zich volslagen belachelijk in de rechtbank. Ze werden door de rechter niet in het gelijk gesteld in het kort geding dat deze idioten hadden aangespannen tegen drie journalisten en BNNVARA. Het BNNVARA-radioprogramma De Nieuws BV meldde in juni dat Denk bij de Tweede Kamerverkiezingen een nepnieuwscampagne had overwogen.

In een persbericht ontkende Denk dat er plannen waren gemaakt voor een nepcampagne. Om de onthulling te bewijzen, werden in het radioprogramma heimelijk gemaakte opnames van haatmoslim Azarkan uitgezonden. Al is de Islamitische leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.

Ik ben het er zeer mee eens, als leugenaars worden ontmaskerd, ongeacht de methode. Dus ook een geluidsopname is wat mij betreft een prima middel. De klapjosti’s van Denk zijn een andere mening toegedaan. Krokodillentranen huilend, spoedden zij zich naar de rechter.

Arme rechter. Probeer je gezicht maar eens in de plooi te houden, als er een stel idioten in je rechtbank verschijnt. Probeer maar eens niet in lachen uit te barsten. Maar goed, de rechter maakte korte metten met het lulverhaal van Turkenfascist Erogan’s vijfde colonne: BNNVARA heeft de plannen voor een nepnieuwscampagne terecht aangemerkt als ernstige misstand, waarover het publiek moest worden geïnformeerd. De online advertentie die Denk overwoog, met daarop de beeltenis van Wilders en de tekst 'Na 15 maart gaan we Nederland zuiveren', had kunnen leiden tot polarisatie, angst en haat en had Wilders mogelijk zelfs in gevaar kunnen brengen. De opnames tonen aan dat Azarkan zelf betrokken was bij het bedenken van dit nepnieuws en dat de voorbereidingen om het te verspreiden, ver gevorderd waren. Omdat Denk beide feiten in een persbericht ontkende, besloot BNNVARA terecht de geheime opnames uit te zenden. Daar sta je dan, als erkend genocide-ontkenner en klaploper, totaal voor lul bij de rechter.

Zelf schoot ik onbedaarlijk in de lach toen Denk beweerde de omroep inbreuk heeft gemaakt op de persoonlijke levenssfeer van Azarkan. Dan ben je echt niet goed snik: de opnames zijn gemaakt in de fractiekamer van Denk. Daar heb je geen persoonlijke levenssfeer, daar ben je gewoon op je werk. (Nee, beste lezer, kom nou niet aanzetten met die grap dat het begrip “werk” bij de gemiddelde Islamiet onbekend is. Dat is politiek incorrect, en dat mag dus niet.)

Maar goed, laat ik nog even kijken naar een beruchte Mohammedaanse traditie: mensen met een verstandelijke handicap worden met de nek aangekeken, want Haram. Gezien de recente gebeurtenissen voorzie ik voor drie achterlijke volksvertegenwoordigers dus een eenzaam bestaan.