3 maart 2019

  Driek Oplopers - Woestijnpedofiel Yago Riedijk hoort hier niet thuis

Wanneer je volkomen terecht opmerkt dat de profeet Mohammed een moordzuchtige woestijnpedofiel was, loop je gerede kans dat je je bij de strafrechter moet verantwoorden voor deze feitelijk juiste vaststelling. Want de gemiddelde muzelman is best gauw op zijn teentjes getrapt. Maar Yago Riedijk is in de voetsporen getreden van de profeet, en hij mag wél eerlijk worden omschreven. Yago Riedijk is een moordzuchtige woestijnpedofiel.

De oorspronkelijk uit Arnhem afkomstige Yago Riedijk sloot zich aan bij Mohammedaanse terreurgroepen -laatstelijk bij IS- die hun dagen doorbrachten met het afslachten van onschuldige andersdenkenden in Syrië en Irak. Te midden van de moordpartijen trad hij in het huwelijk met een kind van 15, en verwekte bij haar een zoon. Dus ja, Yago Riedijk is een moordzuchtige (IS) woestijnpedofiel (trouwt in een Arabisch land met een kindvrouwtje).

Nu hij en zijn achterlijke medestanders de strijd zo’n beetje verloren hebben, vindt Yago dat hij terug mag naar Arnhem. Kijk, dan ben je dus echt niet goed snik. Dan ben je dus een sneue lul, met je hangende pootjes. En vergeet niet: pootjes, daar zijn die Mohammedanen helemaal niet zo dol op. Die behoren van ene flatgebouw te worden gesodemieterd, vinden ze.

Yago Riedijk heeft geen enkel recht om zelfs ons land ook maar binnen te treden. Hij is in vreemde krijgsdienst gegaan, en verliest daarmee automatisch zijn Nederlandse nationaliteit. Een vluchteling is hij evenmin: hij is immers geen slachtoffer (wat het kenmerk van een vluchteling is), maar een dader. Yago Riedijk heeft meegedaan aan oorlogshandelingen en terroristische daden, en dient daarvoor berecht te worden in het land waar hij die heeft gepleegd: Irak of Syrië dus. Hij zal dus daar moeten worden berecht, volgens de wetten die daar van toepassing zijn. Volgens de wetten van een land waar hij willens en wetens naartoe is gereisd om zijn wandaden te plegen. Hij zal daar zijn straf moeten ondergaan, ook als hij ter dood wordt veroordeeld. Indien hij tot een celstraf wordt veroordeeld, dient hij die daar uit te zitten, en niet op kosten van de Nederlandse belastingbetaler in een relatief luxe Nederlandse strafinrichting.

Ook zijn vrouw heeft in ons land niets te zoeken. Afgezien van het feit dat ze de Britse nationaliteit heeft (of had), en niet de Nederlandse, heeft ook zij actief meegewerkt aan de oorlogsmisdaden. Want ook koken, de was doen en zorgen voor seksuele tevredenheid van strijders zijn wat mij betreft oorlogshandelingen. Zij faciliteren de strijders in het verrichten van hun wandaden. Om die reden dient ook mevrouw Riedijk ginds te worden berecht en gestraft. Dat dat seksueel tevreden houden gezien de seksuele prestaties van de pedoseksuele moslim-man naar alle waarschijnlijkheid slechts een kleine moeite is, doet daar niets aan af.

En nee, ook hun kind heeft in ons land niets te zoeken. Hij is hier niet geboren en geen van de ouders heeft de Nederlandse nationaliteit.

Wanneer meneer en mevrouw Riedijk zich ginds op een Nederlands consulaat melden, dient ze de toegang te worden geweigerd, en behoren ze te worden overgedragen aan de lokale autoriteiten. Naar ik hoop, om te worden opgehangen. Hun baby kan dan mooi naar een lokaal weeshuis. Want echt: ik zie liever duizend opgehangen terroristen, dan één overhoop gestoken Nederlandse columnist, cineast, opiniemaker, politicus of onschuldige voorbijganger.