22 april 2018

BlogChick Bommels - Biologische eieren gooien

Als je ergens voor staat is dat nobel en goed! Fijn als je zeker weet dat de zaak waarvoor je pleit ook enige aandacht verwerft. Alleen een tikkeltje jammer wanneer dat gepaard moet gaan met geweld en nodeloos kwetsen van een bepaalde groep. Zo deden de extreem witte helden van het extreemrechtse clubje Identitair aan huisjekraken. Zij zijn het niet eens met de uitgezette asielzoekers die zich in hetzelfde huizenblok een rijtje sociale huurwoningen eigen hebben gemaakt. Prima, je hoeft niet alles te pikken, laat staan de boel gedogen en betuttelen. Maar om nou hetzelfde te gaan flikken als die gekke gelukszoekers?

Maar toen de mafklappers van extreem-links de actie van rechts te horen kregen, snelden ze zich naar de Amsterdamse oostkant en gooiden de ramen in en bekogelden het rechtse clubje met eieren! Best kinderachtig, en zonde van al die uitsmijters! Ik hoop stilletjes dat men met diverse gekleurde eieren gooide, ziet er zó fijn multiculti uit voordat deze stuk slaan op de voorhoofden van de tegenstander. Geeft toch een extra dimensie aan deze hele kleutershow!

En zó werd de hoofdstad nóg iets warmer dan de temperatuur al aangaf! Fijn, al die clubjes met hun idealen, én helemaal geweldig dat de politiek zich afzijdig houdt. Want dit behoort toch in het takenpakket van een ambtenaar? Of zullen zij pas actie ondernemen als het kalf verdronken is?! Persoonlijk vindt ik kraken zó 1984! Toen was er óók al woningnood, en deden de ware verzetsstrijders aan kraak en intimidatie, zij verleenden hulpbehoevenden toegang tot een beter bestaan en lieten kinderen voorrang krijgen. Nu kraakt men alleen nog omdat de voorouders ooit aan de kersttafel hun spannende jeugdverhalen vertelden! De huidige student doet niets anders dan kopiëren, bij een beetje verzet en actie komen de eieren tevoorschijn en bekogelen zij de verkeerd. Wanneer gaat men eens in Den Haag de boel opruien? Worden de eieren tegen 'Het Torentje' kapot gegooid? Tijd voor een revolutie, niet een beetje dom met een vlag zwaaien en de legbatterijkippen voor nog meer productie laten uitputten! Want ik ga er zomaar vanuit dat de extreemlinkse gekkies geen biologische eieren richting de rechtse kaalkoppen smijten!

Ik kan zó extreem weinig met dit soort situaties, ben uiteraard wél blij dat er van beide kanten actie wordt ondernomen en ik dit dus niet meer hoef te doen! Heb geen zin en tijd om in Amsterdam oost een clubje eigenwijze heren die uitgeprocedeerd zijn te verwijderen. Voorzover ik ooit begreep is daar het justitiële apparaat voor, en hoeft de burger deze taak niet over te nemen. Begrijp sowieso niet dat men star en zogenaamd begripvol deze waanzin laat voortduren… Als je ergens niet meer welkom bent verwijder je jezelf toch?

Of je links of rechts bent, allemaal moeten we onze focus eens gaan verplaatsen. De ware machthebbers aan de oren trekken, en ze laten werken waarvoor zij zijn aangenomen en verkozen! Ik ben dat gedoog van welke groep dan ook spuugzat! Eigen allochtonen eerst, en als zij allemaal een onderkomen hebben in de steden genoeg sociale huurbouw bouwen. En laat het politieke spel zich netjes aan de regels houden… Dan mag men de laatste restjes weg bekogelen! Met eieren, én spek… Want spek is lekker én doe er dan ook meteen een glas verse uitgeperste jus de Orange bij!

Dan hoor ik zo’n oude Amsterdammer zeggen: “Kan er tenminste niemand klage dattie honger hep!”