Harold International - Захватите их по вагины

   Harold International - Захватите их по вагины

Waar? Niet waar? Hoe dan ook: waar rook is, is vuur. En beroepsproleet Donald Trump heeft echt alle schijn tegen. Zowel als het gaat om louche zaakjes als om een seksuele escapade.

Want wat betreft die louche zaakjes: The Donald heeft een lelijke reputatie van faillissementen met fors betaalde slachtoffers, van uitgebuite mensen die klussen voor hem deden en vervolgens niet of nauwelijks betaald kregen. En ook de halfslachtige manier waarop Trump zijn zakenimperium scheidt van zijn aanstaande presidentschap is een lachertje. Want wie heeft hij benoemd tot zijn zaakwaarnemers? Zijn twee zoons! Dan heb je feitelijk geen serieuze scheiding aangebracht, en neem je de goegemeente gewoon in de maling. Dus de kans dat Trump gemene zaak heeft gemaakt met schimmige Russen, is levensgroot.

Want wat betreft die seksuele escapade: The Donald heeft een ronduit smerige reputatie, met zijn “grab em by the pussy”. Dan ben je wel een lelijke seksistische lul. Daarnaast hebben zich meerdere vrouwen gemeld met berichten over seksueel wangedrag van de hotelmagnaat. Trump beweerde in een slappe ontkenning vandaag dat hij zelf zijn medewerkers altijd waarschuwt voor verborgen opname-apparatuur. Dat klinkt wel heel ongeloofwaardig uit de mond van een seksmaniak die zelfs in een bus vol opnamespulletjes tegenover een journalist zijn mond voorbijpraat. Dus de kans dat Trump valt te bewonderen op heimelijk opgenomen sekstapes met een stel Russische staatsprostituees in een hotelkamer in Moskou, is levensgroot.

Waar? Niet waar? Hoe dan ook: waar rook is, is vuur. En dat moet je niet hebben. Als dit soort geruchten over jou de ronde doet, heb je op zijn minst een ernstig imagoprobleem. Hiermee is Donald Trump al voordat hij wordt ingezworen aanbeland op het imagoniveau van Richard Nixon (iets met kantoorgebouw Watergate), Bill Clinton (iets met een sigaar en een stagiaire) en George Bush jr (iets met hemeltergende domheid).

Als de Amerikaanse senaat ook maar een béétje verantwoordelijkheidsbesef heeft, wordt er een noodwet aangenomen die bepaalt dat Barack Obama nog wat langer aanblijft, zodat een aantal zaken echt eerst tot de bodem kan worden uitgezocht. Niet in de laatste plaats omdat moet worden uitgezocht of de Amerikaanse presidentsverkiezingen wel of niet zijn gemanipuleerd door een vreemde mogendheid.