29 jan 2017

   BloggChick Bommels - Kankerwens

De burgervader van Amsterdam meldde dat hij aan dezelfde doodstraf als 'held' JC Nr.14 lijdt. Uitgezaaide longkanker. Dat deze vorm van kanker niet meer te genezen is, betekent dat zijn dagen letterlijk zijn geteld. Het is altijd vreselijk als een veel te jong persoon moet constateren dat het leven eerder dan gedacht eindigt. Inmiddels heeft íédereen wél iemand te vroeg verloren aan de tumoren en het lelijke gedrocht wat kanker heet.

Eberhard van der Laan, hij is een burgemeester die in mijn ogen best héél leuk de stad regeert. Natuurlijk ben ik het niet altijd eens met zijn linkse PvdA gedachtegoed, en kan ik regelmatig uit mijn bordeelslippers schieten van kwaadheid als de schat wéér eens een Amsterdams dingetje verbiedt! Maar kanker gun ik niemand, daarentegen doen de anonieme Twitter en online klootzakken dit wel.

Toen het nieuws bekend werd, duikelde het stadse volk over de ziekte heen, zij wenst hem liefde en kracht. Maar sommigen wensten hem nóg meer tumoren en een nóg eerdere dood.

Walgelijk, ziek en immens achterlijk wat men de wereld in gooit. Zó heb ik mijn kinderen altijd geleerd "als je niets leuks te melden heb, houd dan je bek". Daar houd ik mij uiteraard niet altijd aan! Tóch kan ik niemand vreselijke ziektes wensen, hoeveel pijn en verdriet diegene mij ook heeft aangedaan. Ken wel een paar personen waar ik niet om zal treuren als zij deze wereld verlaten, en zo wens ik de pedofiel en de kindermoordenaar ook geen vrolijkheid toe. Maar ik zal dit nooit in het openbaar huldigen of vieren.

Twitter is een mooie manier om de wereld te laten weten hóé de stand van zaken er in diverse afgelegen vergeten plekken voor staat. Zo Twitteren het oorlogskind en de achterblijvers met hun laatste batterijen de ellende de aardbol over. Om ons te laten zien dat de leugen regeert wat betreft het medianieuws. Vinden mensen elkaar ná decennia weer terug. Melden wij elkaar een lief leven toe, en schrijven onze gedachtes op.

Jammer blijft dat de wereld dit fenomeen óók als internationale vuilnisbak ziet, en men elkaar kapot maakt met woorden. Waar ik vooral over struikel is de walgelijkheid van de anonimiteit; als je een mens wilt fileren, heb dan ook de ballen om dit met je eigen ware gezicht te doen. Geen profielfoto van een vlag of Muppet, want helden op sokken zijn er al genoeg. En als je voor of achter je woorden staat, laat je dan ook bekend maken.

Een eigen menig en het niet met een ander eens zijn, ik weet er alles van! Heb smerige bedreigingen en ranzige verzoeken weerstaan, moest lachen om de kleutertaal en het vragen naar naakt foto's. Dat er werkelijk iemand een stijf piemeltje kan krijgen van de zwaartekracht die zijn tol eist op tiet en kwab, het verbaast mij nog steeds! De weet dat ik geen volle zalen trek {zoveel piemels kunnen mijn handen niet verwerken!} en al helemaal niet de lengte en breedte van Naomi Campbell bezit is duidelijk… Want in tegenstelling tot de hufters toon ik de ware ikke!

Ik wens iedereen die vecht tegen de tumoren en de aankomende dood een liefdevol en rustig zijn. Van de burgemeester tot de onbekende helden. Vergeet nooit dat op het einde niets meer wat uitmaakt, het masker af mag en de echtheid die jou zó mooi maakt, zal schijnen. Pak handen vast en omhels de kleine wondertjes. En daarna, daarna zullen er volgens mijn geloof géén maagden maar wél een hoop heerlijke geile dames en heren wachten! Zij die weten wat neuken is, en niet afwachtend blijven liggen! Eten en drinken, en een mevrouw die zichzelf God noemt! Maar daar hoef je niet naar te luisteren . Want Zij is te druk met het bedwingen van de onnozelheid op aarde!