4 feb 2017b

   BloggChick Bommels - Opvoeden

"Je zou ut niet verwachten!" Terwijl in Limburg de maffiapraktijken van zo'n vijfenzeventig jongeren, het dagelijks leven overhoop gooien, verkracht in Schiedam een tweeling mét derde wiel, niets vermoedende dames van onschuld en vertrouwen.

Ik heb wel vaker geschreven over de jeugd én dat deze totaal in de war is geraakt van alle luxe en gebrek aan oorlog en honger. Óf juist niet? Kijken zij té vaak naar de beroemdhedencultuur waarin niets té veel of te groot is? De markt van blingbling en duurkoop is óók zo overweldigend dat de jeugd niets anders kan dan roven. Wil je als puber een beetje up2date blijven zul je je er een stel rijke ouders op na moeten houden. Maar juist die jeugdigen zijn tot op het bot verwend en zien de waarde niet meer. De andere helft berooft de hard- werkende arbeiders van alles waar zij zó hard voor hebben gezwoegd.

Hoe verrot moet het zijn voor de ouders van de tweeling dat beide heren een brein vol smerigheid bezitten? Je hebt altijd hoop dat er op z'n mist een goed terecht komt! Wat gaat er überhaupt in de nog-niet-volgroeide hersenen van een vijftien jarige om, dat deze zó bronstig als wat door het leven huppelen is niets nieuws! De leeftijd plus de combinatie van hormonen maakt dat je zó geil als een pannenlap de piemel in bedwang moet houden. Deze steigert op de meest vreemde plaatsen en is met geen mogelijkheid meer te temmen. De dames daarentegen ontwikkelen zo veel rondingen dat deze met hang en sluitwerk onder controle moeten worden gehouden! Als puber is je leven een grote kermis, gedesoriënteerd wandel je van de een naar de andere attractie.

Ik kan niets anders dan wederom wijzen naar de ouders, waarom pakken ze hun nageslacht niet bij het nekvel en slepen dat naar huis om nooit meer naar buiten te komen? Waarom niet aangeven op het plaatselijke politiebureau? Mocht een van mijn kinderen ooit met oneerlijk verkregen materiaal thuis komen, zal ik hoogst persoonlijk de armpjes breken. Dan maar uitleg geven bij de jeugdhulp, en zelf een paar uurtjes het gevang in! Veel ouders zien het niet meer, óf hebben zo'n bord voor de kop dat ze liever wegkijken dan opvoeden.

Ik heb regels, gouden regels die tot ver ná het volwassen worden gelden. Je mag van mij zijn wie je denkt te moeten zijn, maar zodra er kinderen of dieren in het spel worden betrokken kun je rekenen op onterven. Seks is leuk en normaal, zelfs als men er voor kiest in de lamp te hangen met een schapenvacht om. Wil je tarzan erbij betrekken, of met méér dan vijf in de sponde tekeergaan? Ga je Godelijke gang, als het maar vrijwillig is. En er niemand onder zo'n invloed verkeert dat 'spijt' een emotie wordt.

Van de Limburgse maffia, tot het verkrachters trio in Zuid-Holland. En daar tussen dwalen de nog niet in kaart gebrachte zielen van ander gespuis. Vroeger was het niet beter, wél stiekemer. Heb de seks-praatjes duidelijk verteld aan mijn kinderen. Geen doekjes erom heen gewonden maar eerlijk gesproken over de Do & Don’ts… En zelfs toen mijn meerderjarige zoon even dacht dat de porno die online gratis te verkrijgen is, ook in de praktijk zó uitgevoerd moest worden, heb ik hem snel duidelijk gemaakt dat alles nep is en hij vooral normaal de zakken moet legen. Wat betreft mijn dochter? Zij heeft van haar papa een zelfgemaakte kuisheidsgordel om gekregen, deze staat op 20.000 volt en de sleutel ligt ergens waar geen daglicht kan komen! Of die ooit af mag?' Dat moet je aan haar stoere vader vragen, ik denk zelf van niet!

Ik bekijk vanuit mijn veilige plekje op de wereld naar de waanzin van het leven. En wrijf mijn handen warm en dank God op m’n blote knieën dat er tot op heden geen vreselijke rampen onze opvoederskant zijn op gesmeten. Mijn knieën zijn beurs, maar mijn hart is blij!