9 jan 2015

   Harold International - 72 geiten voor de seks

Nog steeds roepen sommige idioten dat het vertellen van de waarheid “dom” is. Of dat dat leidt tot verdere escalatie. Iemand stelde zelfs dat ik niet wist waar ik het over had omdat ik een blanke man ben. Dus dan mag ik niet constateren dat het oorlog is. Laten we eventjes kijken naar de escalatie in en om Parijs van vandaag.

De twee moordbroers gijzelden vandaag een drukker in een drukkerij. Een handlanger van die twee, die gisteren al een 26-jarige politie-agente vermoordde, bracht vandaag vier gijzelaars in een Joodse winkel om het leven. Naar verluidt zijn er, op het moment dat ik dit stukkie zit te tikken, opnieuw twee gijzelingen in Frankrijk begonnen.

De door haat vergiftigde aanhangers van PedoMohammed en zijn verzonnen Hemelse Vader hebben dus een terroristische organisatie gevormd. Niks lone-woolfs. Het gaat om terdege georganiseerde aanvallen die vanuit een of ander Kalifaat worden aangestuurd. Aanvallen op de westerse beschaving.

Hoog tijd om alsnog de noodzakelijke maatregelen te nemen. Nee, niet tegen alle Moslims, dat gaat te ver. Maar wel tegen alle potentiele verdachten. Dus tegen iedereen die op reis is geweest naar woestijnlanden, iedereen van wie bekend is dat hij terroristische sympathieën heeft en iedereen die bij wijze van spreken minder dan twee handdrukken verwijderd is geweest van deze potentiele Jihadisten: interneren. En niet alleen in Frankrijk, maar in geheel West-Europa. En nogmaals: niet uit haat en niet uit wraak. Nee, om lijfsbehoud. Ter bescherming van onschuldigen. Er zijn al veel te veel doden gevallen.

De gebroeders Kouachi en hun handlanger hebben hun uitschakeling niet overleefd. Ik stel voor dat, bij wijze van gerechtigheid, hun lichamen niet volgens de Islamitische riten ter aarde worden besteld, maar door de Parijse vuilnisophaaldienst worden afgevoerd naar de vuilnisbelt, ter onderstreping van de plek waar zij en hun gedachtengoed thuishoren. En er is mooi nieuws. De gebroeders Kouachi en hun handlanger wacht in het hiernamaals een verrassing. Niet drie keer 72 maagden. Nee. Drie keer 72 geiten. Voor de seks.


 
Klik
hier om te reageren of reacties van anderen te lezen.

Lees hier de columns die Harold eerder deze week over dit onderwerp schreef.