20 februari 2021

BlogChick Bommels - Willem-Wappie en zijn drugsbaron

De hoorzitting die gisteren de gemoederen tussen waanzin én waarheid nog eens flink liet oplopen, kwam teleurstellend ten einde! Ik hoopte op vlammende betogen en, goed onderbouwde reken van voornamelijk Willem Wappie. Het mocht niet zo zijn. Willem Wappie én zijn sidekick Jeroen Pols die in de jaren negentig last van het El Chapo - syndroom bleek te hebben, vielen terug op dat waar zij al een jaar over aan het blaten zijn.

Met wat moeilijke woorden en wetenschappelijke termen die Willem Wappie via Google zich eigen had gemaakt, omdat de zelfbenoemde wetenschapper nooit zijn eigen studie heeft afgemaakt, probeerde de lieverd zand in de ogen van de rechterlijke orde te strooien. Natuurlijk lukt dit niet, aangezien het gerechtshof hier geen boodschap aan had! El Chapo - Pols sprak zijn doorgesnoven stem schor, waarbij hij steeds een te grote broek aantrok! Want hij sprak elke keer vóór de zeventien en een half miljoen inwoners van dit kleine landje! En laat dat nou een ‘beetje dom’ zijn, aangezien niet iedereen vertegenwoordigd wil worden door deze clowneske act.

Hadden zij dan geen goede punten, iets waarvan zelfs ik even op het verkeerde been werd gebracht? Ja zeker wel, al waren deze hetzelfde waar de ‘tegenstander’ mee kwam! Blijkbaar zitten beide partijen op bepaalde vlakken op één lijn!

Toch viel dit alles in het niet door de smerige voorbeelden waar vooral El Chapo- Pols over sprak. Het aanhalen van mishandeling, van kinderen in nood, van de dood voor lief nemen. Wederom wist deze circusact in het gezicht van de vele nabestaanden te trappen, dit alles af te doen als een virus dat gebagatelliseerd moet worden.

Zelfs een opgetrommelde hoogleraar-meneer, die al vijftig jaar in het vak zit, vertelde niets nieuws. Het RIVM meldt dezelfde statistieken én cijfers, alleen zij doen aan voorkomen in plaats van genezen!

Ik viel, keihard en pijnlijk, over de woorden van El Chapo - Pols én Willem Wappie. Over de kapsones van WW die als een echte waanzinnige de camera in glimlachte. Waarvan respectloos tegenover onze rechtsstaat zijn gegiechel door de microfoon te horen was. Zijn telkens bezig zijn met telefoon, zijn kleurige shirt. Deze man heeft net zoveel uitstraling als een deurknop van een ouwe hoeren bordeel!

Ik weet dat het oordelen over uiterlijk niet netjes is, maar ik kan niet om zijn waanzinnige voorkomen heen. Er zijn maar weinig mensen die zoveel kapsones hebben als deze WW. Tel hierbij de steeds herhaalde woorden van ‘spreken voor het volk’ op en mijn vulvaharen trekken zich terug in de schede!

El Chapo- Pols en Willem Wappie spreken niet voor mij, zij handelen niet voor het volk, maar puur uit eigenbelang, net zoals de politiek doet. Niemand denkt in oplossingen, over het heropenen van de Lockdown.

Nu het nieuws van El Chapo- Pols en zijn duistere drugsverleden, in het handelen van cocaïne en aan zijn neus te zien, ook het gebruik daarvan, is opgedoken, vraag ik mij niet alleen af waarom deze man zijn functie nog steeds mag uitoefenen. Elke geloofwaardigheid die deze wannabe - Escobar nóg had, is als witgoud voor de zon gesmolten.

Wat maakt dat waanzin- clubjes tóch elke keer door de bekende mand vallen, dat alleen de waanzinnigen die nergens anders meer gehoord of welkom zijn, zich aansluiten bij dit soort dubieuze lieden? Is het omdat elk weldenkend mens dat zich de realiteit realiseert zich niet waagt aan dit soort uitwassen?

Laten wij alles openen, gooi de horecaterrassen de straat op! Geen klik en collect maar de winkel in om de mandjes te vullen! Geen avondklok nu de zon weer gaat schijnen, maar net als vorig jaar zomer massaal aan water en zee. En mocht er dan een derde golf komen, dan negeren wij de dood! Terug naar Middeleeuwse toestanden waarin het recht van de sterkste alleen nog telt! Lijkt mij zo’n heerlijk lentebeeld, al kronkelend tussen de zieken én rouwwagens manoeuvreren richting park. Ik zeg: Doen! Komen jullie dan ook allemaal op mijn begrafenis? Aangezien ik bij de zwak ziek en risico-index behoor?

Zo, dan ga ik nu op het balkon even wat Vitamine D tot mij nemen! En flink geknuffeld worden, dan red ik volgens Willem Wappie de vijftig nog wel!